Πέντε παίκτες ψάχνει η ΑΕΛ

*ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΑΛ. ΝΙΚΟΛΙΑΣ *Ο ΚΟΣΣΟΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ *ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ *ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2023 11:32
Ο Κοσσονού (αριστερά) με τον Κουάκου (δεξιά). Σ τη μέση ένας κοινός τους φίλος Ο Κοσσονού (αριστερά) με τον Κουάκου (δεξιά). Σ τη μέση ένας κοινός τους φίλος

Μεταγραφικό σαφάρι από την ΠΑΕ ΑΕΛ που περιλαμβάνει την αναζήτηση πέντε παικτών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά με ηλικιακούς περιορισμούς, αφού η ομάδα λόγω χρεών δεν πήρε αδειοδότηση. Οι δύο θεωρητικά «μεγάλοι» σε ηλικία (ήδη έχει αποκτηθεί ένας, ο Στάμου, επιτρέπεται να αποκτηθούν τρεις παίκτες άνω των 25 ετών) θα είναι Λατινοαμερικάνο και ο ένας πιθανόν είναι ο 27χρονος Ουρουγουανός Οτορμίν, ενώ ο άλλος είναι σέντερ φορ και παίζει σε άλλη χώρα.


Από μικρούς σε ηλικία (κάτω από 23) η ΑΕΛ κινείται να πάρει έναν τερματοφύλακα για τρίτο (οι δύο πρώτοι θα είναι Θεοδωρόπουλος και Σουλούκος), έναν στόπερ (η φυγή του Γκοτζαμανίδη καλύφθηκε θεωρητικά με τον Στάμου, αλλά χρειάζεται έναν ακόμα) και πιθανόν ένα μπακ.
Χρονικός ορίζοντας υπάρχει, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει επίσημα την 1η Αυγούστου και στις 17 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, αλλά σίγουρα η ομάδα θα πρέπει να ανακοινώσει παίκτες που θα δείξουν υψηλούς στόχους. Σίγουρα η δεύτερη θέση που πήρε πέρυσι στον Όμιλο της Super League 2 δεν πρέπει να ικανοποίησε κανέναν.
Στο μεταξύ, η ΑΕΛ δύσκολα θα παίξει στο AEL Fc Arena, αφού δεν βρήκε μέχρι τώρα λύση, παρά την εμπλοκή φορέων που μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα να κάνουν πράξεις, είτε αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας είτε τον Δήμο Λαρισαίων. Και το θέμα είναι ποιος θα επιβαρύνεται τα έξοδα μαζί με το τίμημα αν η ΑΕΛ κάνει προσύμφωνο για χρήση του γηπέδου.
ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΝΟΥ
Ειπώθηκε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ότι ο Αλέξανδρος Νικολιάς πιθανόν να φύγει. Μέχρι τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει βολιδοσκοπηθεί από γερμανική ομάδα, αλλά αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, μπορεί να παραμείνει στους «βυσσινί» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού υπάρχει συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου του παίκτη με την ομάδα.
Ο Κοσσονού βρίσκεται στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήγε για διακοπές, αντιθέτως γυμνάζεται εντατικά μαζί με ένα εξαιρετικό ταλέντο της χώρας του, τον 19χρονο Κλόντε Κουάκου, που παίζει στην ισραηλινή Μπνέι Γιαχούντα.
Ο Κοσσονού δεν ξέρουμε αν παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης που θαυμάζει, αλλά αυτήν τη στιγμή αυτό που δηλώνει είναι ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΛ για να ανέβει στη Super League 1, ενώ για τον φίλο του Κουάκου λέει ότι έχει τετραετές συμβόλαιο με την ισραηλινή ομάδα, αλλά σίγουρα θα τον ήθελε ως συμπαίκτη.
Στη Λάρισα θα επιστρέψει την ερχόμενη βδομάδα. Και όπως μας αποκάλυψε θα βαπτιστεί Χριστιανός σύντομα (είναι Μουσουλμάνος).
Ο ΟΤΡΟΜΙΝ ΕΤΟΙΜΟΣ
Ο 27χρονος Ουρουγουανός δείχνει ότι είναι ετοιμοπόλεμος, αφού παίρνει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Στο τελευταίο παιχνίδι, όπως αναφέρει το soccerway, μπήκε ως αλλαγή στο 83’ στη θέση του Μεντίνα στο χαμένο παιχνίδι της ομάδας του από την Κορίνθιανς με 3-0 για το Conmebol Libertadores (Ε’ Όμιλος) στις 29 Ιουνίου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass