Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley-Κεντρ. Ελλάδος

*ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2023 13:30

Στο κέντρο της Ελασσόνας και για πρώτη φορά, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος “Junior Regional 2023” το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας.


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) υποδέχονται 20 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ-17 και Κ-19, από όλη την Κεντρική Ελλάδα, σε ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών.
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας.
Οι αγώνες των κοριτσιών θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου, ενώ οι ομάδες των αγοριών θα διαγωνιστούν μεθαύριο Κυριακή 16 Ιουλίου, όπου μετά το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθούν και οι 4 τελικοί αγώνες της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass