Μοιρασμένες οι πιθανότητες για να παίξει η ΑΕΛ στο Ael Fc Arena

*ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΝΤΙ 15.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2023 12:30

Η προσπάθεια να αγωνιστεί η ΠΑΕ ΑΕΛ στο Ael Fc Arena τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται, αλλά αυτήν τη στιγμή δείχνουν να είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες, καθώς η εμπλοκή φορέων έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι 31 Αυγούστου αφού στη συνέχεια υπάρχουν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.


Μέχρι τότε, δύσκολα θα υπάρξει λύση και η υπογραφή προσύμφωνου δείχνει να είναι μονόδρομος με ερωτηματικό ποιος θα το υπογράψει η ΠΑΕ ΑΕΛ ή κάποιος φορέας αφού θα αναλάβει και εξ ολοκλήρου τα έξοδα (ρεύμα, νερό, βελτιωτικά έργα).
Παράλληλα, πρέπει να βρεθεί μια λύση μεταξύ της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» που ανήκει το Ael Fc Arena και της διαχειρίστριας εταιρείας των δανείων Intrum Hellas. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος Κωστής Πηλαδάκης βρίσκεται σε επαφή μαζί τους, αλλά ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος.
Βήματα προόδου έχουν σημειωθεί, αλλά εκτός των συζητήσεων θα πρέπει να βρούνε λύση και υπηρεσιακοί παράγοντες φορέων.
Μέχρι τότε υπάρχει στάση αναμονής απ’ όλους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Το παράδειγμα του Νίκου Γκοτζαμανίδη δείχνει να ακολούθησε ο Μιχάλης Τσουμάνης που πήρε την ελευθέρας του από την ΠΑΕ ΑΕΛ με συμφωνία, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, να μη διεκδικήσει ποσό 15.000 ευρώ (ο Γκοτζαμανίδης έκανε συμφωνία για 37.000 ευρώ και υπέγραψε στον Πανσερραϊκό διετές συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 120.000 ευρώ, 55.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 65.000 ευρώ τον δεύτερο).
Ο Μιχάλης Τσουμάνης δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα θα αποφασιστεί η απόκτησή του, ενώ υπάρχει και σενάριο να αποκτηθεί και να δοθεί δανεικός.
Ο Λαρισαίος παίκτης γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2002 στη Λάρισα και έχει ύψος 1,90 μέτρα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ και έπαιξε στην Κ-19 της λαρισινής ομάδας. Στη συνέχεια το 2020 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Σελλάνων, ομάδα στην περιοχή της Καρδίτσας.
Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Τον προηγούμενο 1,5 χρόνο μέτρησε 21 συμμετοχές με τους “βυσσινί” στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πέτυχε δύο γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Λάρισας και είχε μόλις δύο συμμετοχές κόντρα στον Πανσερραϊκό και τον Παναθηναϊκό Β’, καθώς στη συνέχεια τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.
Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος περισσότερο τον δοκιμάζει σαν μεσοεπιθετικό στα άκρα και όχι στην κορυφή της επίθεσης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass