Νέος πρόεδρος στον Φαλανιακό ο Αθανάσιος Μπζιώτας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2023 11:45

Σημαντικές αλλαγές σημειώθηκαν στην ομάδα του Φαλανιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.


Συγκεκριμένα, στον προεδρικό θώκο του συλλόγου θα βρίσκεται ο Αθανάσιος Μπζιώτας, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Κώστα Λυγούρα. Ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτησή του λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ωστόσο θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
«Την παραίτησή από τη θέση του προέδρου του Α.Σ. Φαλανιακός υπέβαλε ο κ. Κώστας Λυγουρας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Τα καθήκοντα από τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Μπζιώτας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Κώστας Λυγούρας παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου» επισήμαναν οι υπεύθυνοι του Φαλανιακού.
Σε ό,τι αφορά τον τεχνικό Τάκη Παραφέστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, μετά το άκρως επιτυχημένο έργο του τη φετινή περίοδο, που επισφραγίστηκε από την πολύ καλή πορεία τα ομάδας, την εύκολη παραμονή και την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass