Φερστάπεν... με φόρα και στο Σίλβερστον

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2023 13:25

Έχει πάρει... φόρα ο Μαξ Φερστάπεν και δεν λέει να σταματήσει. Ο οδηγός της Ρεντ Μπουλ πανηγύρισε και στην πίστα του Σίλβερστον, όπου πανηγύρισε την 6η διαδοχική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα και 8η επί συνόλου 10 αγώνων!

Πίσω από τον Ολλανδό «πιλότο», που πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρώτος τη σημαία του τερματισμού στο γκραν πρι της Μ. Βρετανίας, βρέθηκαν οι «οικοδεσπότες» Λάντο Νόρις (Μακ Λάρεν) και Λιούις Χάμιλτον (Μερτσέντες), οι οποίοι ανέβηκαν στο πόντιουμ στον αγώνα που έγινε... στο σπίτι τους. Έτσι, ο δις πρωταθλητής της F1, Μαξ Φερστάπεν, πρόσθεσε και το Σίλβερστον στις πίστες που έχει πάρει τη νίκη, μαζί του και η ομάδα του για πρώτη φορά σε βρετανικό έδαφος μετά από 11 χρόνια, ωστόσο, έκανε το 10Χ10 από το ξεκίνημα της σεζόν! Ο Λάντο Νόρις άντεξε στην πίεση του συμπατριώτη του, Λιούις Χάμιλτον, και πήρε τη 2η θέση, αφήνοντας τον οδηγό της γερμανικής ομάδας στην τρίτη. Με αυτόν τον τρόπο, ο Χάμιλτον δεν επέτρεψε στον ρούκι της Μακ Λάρεν, Όσκαρ Πιάστρι, ν’ ανέβει για πρώτη φορά στο πόντιουμ των νικητών. Απέτυχαν παταγωδώς, οι δύο Φεράρι, που βρέθηκαν στην... ουρά της πρώτης δεκάδας, μιας και οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ δεν μπόρεσαν να κάνουν το πρώτο τους πιτ-στοπ πριν το όχημα ασφαλείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass