Τέλος» ο Ντε Χέα από τη Γιουνάιτεντ

ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2023 9:05

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε και δεν θ’ ανανεωθεί, με τον έμπειρο παίκτη ν’ αποχαιρετά με χθεσινό του μήνυμα τους οπαδούς του συλλόγου της Premier League.


Η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε και τυπικά στις 30 Ιουνίου, αλλά τότε οι «μπέμπηδες» είχαν ανακοινώσει ότι βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον 32χρονο πορτιέρε για την παραμονή του στο Ολντ Τράφορντ.
Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2011 όταν τότε ήταν προπονητής της ο Άλεξ Φέργκιουσον, έμελλε να γίνει ο μακροβιότερος σε συμμετοχές παίκτης της τρέχουσας ομάδας πλησιάζοντας τις 550!
«Ήθελα απλώς να στείλω αυτό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου για την αγάπη τους τα τελευταία 12 χρόνια. Έχουμε πετύχει πολλά από τότε που ο αγαπητός μου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με έφερε στον σύλλογο.
Ήταν μια αξέχαστη και επιτυχημένη περίοδος από τότε που ήρθα εδώ. Δεν πίστευα ότι φεύγοντας από τη Μαδρίτη, ως μικρό παιδί, θα πετυχαίναμε όλα αυτά που κάναμε μαζί» έγραψε ο Ντε Χέα στο Instagram και προσέθεσε: «Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω μια νέα πρόκληση, να πιέσω τον εαυτό μου ξανά σε νέο περιβάλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass