Πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΜΑΡΕΪ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2023 10:15

Με μια δεύτερη επική ανατροπή, μετά τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε και τον μεγάλο Άντι Μάρεϊ, παίζοντας για τέταρτη συνεχή ημέρα (!), για να προκριθεί πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε το παιχνίδι του με τον Τιμ σε δύο ημέρες (διακοπή λόγω βροχής την πρώτη), ενώ άλλες τόσες χρειάστηκε και απέναντι στον Βρετανό, καθώς η αναμέτρησή τους διακόπηκε προχθές 01:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.
Τη στιγμή της διακοπής ο Μάρεϊ προηγούνταν με 2-1 σετ (6-7/3, 7-6/2, 6-4), αλλά η συνέχεια του αγώνα χθες ήταν διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε αρχικά στα σετ κατακτώντας το τέταρτο με 7-6/3, ενώ ό,τι δεν κατάφερε στο διάστημα που είχε προηγηθεί, το πέτυχε στο πέμπτο και καθοριστικό σετ: μπρέικ. Το έκανε στο τρίτο γκέιμ, προηγήθηκε με 2-1 και κράτησε το σερβίς του για το 3-1, για να κλείσει στη συνέχεια σετ και αγώνα με 6-4. Επόμενος αντίπαλός του, στη φάση των «32» της διοργάνωσης, θα είναι ο Σέρβος Λάζλο Τζέρε, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε με 3-1 σετ (3-6, 6-3, 7-6/5, 6-3) τον Μπεν Σάλμον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass