Το «ευχαριστώ» του Γκόλια στον Μαγνησιακό

«ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ», ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 11:45

Μετά από ενάμιση χρόνο πετυχημένης παρουσίας του ως γενικός αρχηγός και υπεύθυνος Επικοινωνίας στην ομάδα του Μαγνησιακού, αποχωρεί ως φίλος από την ομάδα ο Δημήτρης Γκόλιας, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του τα εξής:

«Άλλος ένας κύκλος επαγγελματικών μου υποχρεώσεων ολοκληρώθηκε.
Δυστυχώς, η ύπαρξη νέων δεδομένων για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου «Α.Σ.Β. Μαγνησιακός 1928», με την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δεν μου επιτρέπει τη συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα.
Σε αυτούς τους (17) μήνες της παρουσίας μου, εργάστηκα με αφοσίωση και επαγγελματισμό και πιστεύω ότι έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτήν τη μεγάλη τριπλή επιτυχία του Συλλόγου (άνοδο από Β’ σε Α’, κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ και άνοδο στη Γ’ Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ).
Σε όλο αυτό το διάστημα κράτησα χαμηλούς τόνους, θεωρώντας ότι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και γι’ αυτό απέφυγα ευγενικά τις δημόσιες τοποθετήσεις στα Μ.Μ.Ε.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Μαγνησιακού κ. Κ. Γκουγκουλιά και την υπόλοιπη Διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να ηγηθώ του ποδοσφαιρικού τμήματος και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Επίσης, ευχαριστώ τον προπονητή της ομάδας και αρχιτέκτονα των επιτυχιών κ. Θ. Θεοδώρου για την άψογη συνεργασία, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των Ακαδημιών για όλα, τους στενούς και τους εξωτερικούς συνεργάτες της ομάδας για την υποστήριξη, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για το ενδιαφέρον και την ανάδειξη του σπουδαίου έργου που επιτελείται.
Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, με τα πολλά κουραστικά ταξίδια και τις ατελείωτες ώρες απουσίας μου.
Εύχομαι, ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός να συνεχίσει να μεγαλώνει και η Διοίκηση να επιτύχει τους στόχους της.
Αποχαιρετώ ως φίλος, γιατί οι όμορφες συνεργασίες, όμορφα ολοκληρώνονται».
*Ο Δημήτρης Γκόλιας είναι πρόθυμος να δουλέψει στο συγκεκριμένο πόστο κάποιας άλλης ομάδας, είτε στον Βόλο είτε στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass