ΑΕΛ: Επικεντρωμένη στα μεταγραφικά

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΓΩΝΗ - ΕΝΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2023 11:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η συγκρότηση του νέου ρόστερ είναι το βασικό θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΛ, οι οποίοι επιδίνονται σε καθημερινή βάση σ’ έναν σκληρό αγώνα δρόμου προκειμένου να «κλειδώσουν» τους στόχους τους.

Ήδη, εντός των ημερών, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τις πρώτες μεταγραφές που έχουν γίνει και αφορούν τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας Δημήτρη Στάμου, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκοτζαμανίδη, τον 22χρονο δεξιό αμυντικό από τον Αλμωπό Αριδαίας Στέργιο Παρασκευά και τον 22χρονο δεξιό μεσοεπιθετικό από τον Θεσπρωτό Σπύρο Ρούση, ενώ παράλληλα οι μεταγραφικές προσπάθειες επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, με τον 25χρονο Κόστα Άλεξιτς από τον ΠΟΤ Ηρακλή να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «βυσσινί» και ενός επιτελικού μέσου.

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΓΩΝΗ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αλέξανδρος Βεργώνης από τη θέση του βοηθού προπονητή της ΑΕΛ. Έτσι, ο 38χρονος Βεροιώτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης των «βυσσινί» είναι ένας από τους πλέον φερέλπιδες νέους Έλληνες προπονητές. Ήδη, έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, τόσο στην ΑΕΛ όσο και στη Βέροια τη σεζόν 2021/22, όταν ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη θέση του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής. Όμως η άνοδος στη Super League χάθηκε στα μπαράζ με τη Λαμία.

 

ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ
Κι ενώ στους «βυσσινί» ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι υπεύθυνοι της ΑΕΛ είναι επικεντρωμένοι στα μεταγραφικά και τη συγκρότηση του νέου ρόστερ, ένα χθεσινό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ήρθε να ταράξει το ήρεμο κλίμα. Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα συνδέει την ΑΕΛ με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη για τον οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής στην «αγαπημένη» του ΑΕΛ, την ομάδα με την οποία πανηγύρισε ως ποδοσφαιριστής το ιστορικό πρωτάθλημα του 1988». Και συνεχίσει αναφέροντας πως «εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός να αναλάβει για τρίτη φορά την ΑΕΛ».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το περιβάλλον του τεχνικού της ΑΕΛ, Παναγιώτη Γκουτσίδη, λέγεται ότι δεν τίθεται κάποιο θέμα και πως η συνεργασία με την ΑΕΛ συνεχίζεται κανονικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης είχε επικοινωνία χθες με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.
Παράλληλα, από τον κύκλο του Καρδιτσιώτη τεχνικού δεν επιβεβαιώνεται κάποια συμφωνία με τους «βυσσινί», καθώς όπως ελέχθη πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ηρακλή, δηλαδή εάν θα φύγει ή εάν θα παραμείνει (αυτό θα εξαρτηθεί από κάποιες προϋποθέσεις καθώς ο Ηρακλής αντιμετωπίζει προβλήματα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass