Η ΑΕΛ θέλει το AEL FC ARENA

*ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2023 12:28

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, μπορεί να θυμίζει στους παλιότερους φιλάθλους της ΑΕΛ μεγάλες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, όμως για τους νεότερους ένα γήπεδο στο οποίο θα ήθελαν να αγωνίζεται η ομάδα είναι το AEL FC ARENA.
Γήπεδο που χρησιμοποιούσε φέτος ως έδρα ο Ηρακλής Λάρισας και ένιωσαν περίεργα κάπως οι φίλοι της, όταν η ΑΕΛ έπαιξε ουσιαστικά ως φιλοξενούμενη μέσα στο «παλατάκι» για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες, έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στον πρώην πρόεδρο της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος είναι πρόθυμος να πει το «οκέι», αρκεί αυτά που θα συμφωνήσουν να γίνουν πράξη και όχι να μείνουν στα λόγια. Φυσικά υπάρχει ακόμα δρόμος κι οι διοικούντες στους «βυσσινί» επιδιώκουν να βρούνε συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια επιφανείς ανθρώπους της πόλης και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Πάντως, ο κόσμος περιμένει με αγωνία να υπάρξει θετική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε η ΑΕΛ σε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών να δώσει τη μάχη της επιστροφής στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται και το λένε ακόμη και οι αντίπαλοί της…
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΟΙ ΣΤΑΜΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΗΣ
Τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα της ΑΕΛ με τις μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν και αναφερόμαστε στους Στάμου, Παρασκευά και Ρούση, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Παρασκευή.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ  ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ
Εν τω μεταξύ, κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «βυσσινί», Monsters Larissa, μαζί με τους GATE 1, τονίζοντας τα εξής: «Την Παρασκευή 21 Ιουλίου παίρνουμε τις σκηνές μας και μαζευόμαστε στην Ακτή Παπακώστα στο Πολυδένδρι. Κάνουμε ένα μαγικό τριήμερο και ετοιμαζόμαστε όπως πρέπει για τη νέα σεζόν.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά του Beach Soccer. Όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετέχουν, αυστηρά μέχρι τις 15:00 στον χώρο του Φεστιβάλ. Θα ακολουθήσει μπαρ με hip-hop set και το βράδυ πάρτι με Techno και Psy. Σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί και δεν δημιουργούμε προβλήματα. Θα υπάρχει πάγκος με διαθέσιμο υλικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass