ΕΣΚΑΘ

Υποψήφιοι πρόεδροι Τσούντσουρας, Φαλάγγας

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2023 12:00

Στις 2 Ιουλίου θα έχουμε αλλαγή προέδρου στην ΕΣΚΑΘ μετά από 42 χρόνια,

καθώς ο νυν πρόεδρος Δημήτρης Ντούγκος δεν θα είναι υποψήφιος για τη θέση αυτή που διεκδικούν ο Σπύρος Τσούντσουρας και ο Βάιος Φαλάγγας. Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιοι για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι οι: Καρακικές, Αναστασίου Άκης, Χριστούλας Γιώργος, Δότας Ζήσης, Ντούγκος Δημήτρης, Ζώης Άρης, Φραγγούλη Εύη, Δριστέλλας Θανάσης, Κρεμαστάς Αποστόλης, Καραστάθης, Νάκας Γιώργος, Φαρμάκης Στέφανος, Κατσαφούρης Σπύρος, Τσιλίκης Νίκος.
Δικαίωμα ψήφου όπως διέρρευσε έχουν 53 σωματεία από τη Θεσσαλία και η Δεσκάτη από νομό Γρεβενών (σύνολο 54).
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. έχει κάθε αθλητικό σωματείο της Ένωσης που φέρει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, έχει εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 Ν. 4714/20. Τα σωματεία που δεν είναι καταχωρημένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α έχουν δικαίωμα να εκπροσωπηθούν στη Γ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Στη Γ.Σ. της Ε.ΣΚΑ.Θ. συμμετέχουν μόνον οι αντιπρόσωποι των αθλητικών σωματείων μελών που την απαρτίζουν. Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη Γ.Σ. από έναν μόνο αντιπρόσωπο ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου. Με την ίδια απόφαση ορίζεται και ο αναπληρωτής του.
Ο ορισμός των αντιπροσώπων τακτικών και αναπληρωματικών μελών πρέπει να κατατεθεί δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από τη Γ.Σ. (έχει ήδη κατατεθεί).
Τα σωματεία μέλη της Ένωσης πρέπει να καταβάλουν μέχρι 27 Ιουνίου 2023 τη συνδρομή των ετών 2022, 2023 που ανέρχονται στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ για να είναι ταμειακώς εντάξει, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στη Γ.Σ.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass