Αλλες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 13:15

Απονομή Κυπέλλου στη Βερδικούσια

Αύριο Σάββατο 24 Ιουνίου στις 17:00 στο «Νικόλαος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι»,

θα πραγματοποιηθεί η απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια Προοδευτική Βερδικούσιας από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ. Οι «βυσσινί» τερμάτισαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και θα το γιορτάσουν με τη διοργάνωση φιλικής αναμέτρησης με τους παλαίμαχους της Προοδευτικής.

 

Οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών

Η γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι παρελήφθησαν οι νέες αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών και είναι έτοιμες προς διάθεση από τα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12) καθημερινά από τις 8.30 έως τις 14.30. Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει από 1η Ιουλίου 2023 και δεν θα γίνονται δεκτές οι καταθέσεις των αιτήσεων πριν από αυτήν την ημερομηνία. Επιπλέον, κατόπιν απόφασης του τμήματος δελτίων της ΕΠΟ οι αιτήσεις μεταβολών που θα κατατίθενται έχοντας διορθωτικές παρεμβάσεις (διορθωτικό, μουτζούρες κ.λπ.) πάνω τους θα επιστρέφονται στον καταθέτη. Οι αναλυτικές ημερομηνίες για κάθε είδους μεταβολής (μετεγγραφή, αποδέσμευση, πρώτη εγγραφή, επανεγγραφή κ.λπ.) θα αναρτηθούν σε μεταγενέστερη ανακοίνωση.

 

Ετήσια χοροεσπερίδα της Δόξας Αργυροπουλίου
*Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Την ετήσια χοροεσπερίδα της διοργανώνει σήμερα το βράδυ η Δόξα Αργυροπουλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου Αργυροπουλίου (22:00) με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Ι. Καψάλη, Μ. Τσίκου, Χρ. Πότση και της Μ. Καλαντζή. Στο πλαίσιο της χοροεσπερίδας, η Διοίκηση του Συλλόγου θα βραβεύσει την ομάδα παλαιμάχων της Δόξας, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και πλούσια λαχειοφόρος. Η διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου καλεί τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια του Συλλόγου.

 

Εκλέγει νέα διοίκηση η Δόξα Βλαχογιαννίου

Σήμερα Παρασκευή θα διεξαχθούν οι εκλογές στη Δόξα Βλαχογιαννίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα από 19:00 έως 21:00 το βράδυ θα διεξαχθούν οι εκλογές της ομάδας Δόξας Βλαχογιαννίου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή. Η διαδικασία των εκλογών θα γίνει στα γραφεία της ομάδας στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου στο Βλαχογιάννι, με την παρουσία δικηγόρου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και το Καταστατικό της ομάδας (Κατάσταση μελών, Ψηφοδέλτια, Ταυτότητες). Για ενημέρωση: Στεργιούλας Αντώνης 6987-820.955, Τζήμας Ζήσης 6973-395.340».

 

Τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι κληρώσεις των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και τα αποτελέσματα, έχουν ως ακολούθως:
ΤΖΟΚΕΡ:  Οι τυχεροί αριθμοί:
3, 4, 19, 42, 45
TZΟΚΕΡ: 11
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ           ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ            ΚΕΡΔΗ
5+1    -    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5    1    38.480,04
4+1    12    2.500,00
4    217    50,00
3+1    507    50,00
3    9.696    2,00
2+1    6.942    2,00
1+1    35.633    1,50ΠΡΟΤΟ:
Οι τυχεροί αριθμοί του ΠΡΟΤΟ:
3 8 8 2 1 7 8
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ           ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ            ΚΕΡΔΗ
1η    -    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
2η    1    25.000,00
3η    5    2.500,00
4η    42    250,00
5η    301    25,00
6η    4.006    2,00

 

 Η Βέροια ζητά τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 2

*ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Super League 2 στα δικαστήρια «αναστενάζει», αφού και φέτος υπάρχει ομάδα που ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία από το Διοικητικό Συμβούλιο, παρότι το πρωτάθλημα τελείωσε την περασμένη Τρίτη με τη διεξαγωγή του υπόλοιπου της αναμέτρησης Νίκης Βόλου-ΑΕΛ 1-2. Πρόκειται για τη Βέροια, η οποία έστειλε εξώδικο στη διοργανώτρια αρχή και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε πρόταση να συμμετέχει και ο Ηρακλής Λάρισας.
Ο Κ.Ι.Μ. προβλέπει στο άρθρο 25 παρ. 4 ότι οι ποινές εκτελούνται ως και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Ημαθίας τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι:
- Σύμφωνα με τη διάταξη 20 παρ. 3 του ΚΑΠ, ολική ή μερική επικύρωση γίνεται με απόφαση του Δ.Σ., εφόσον δεν εκκρεμούν αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών ή της Επιτροπής Εφέσεως, βάσει ενστάσεων και καταγγελιών που μπορούν να επηρεάσουν τη βαθμολογική κατάταξη.
- Σύμφωνα με τη διάταξη 33 παρ. 1 του ΚΑΠ, αφαίρεση βαθμών που επιβάλλεται με βάση το άρθρο 24 του Κ.Ι.Μ. με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ισχύει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εκτός και αν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία, οπότε μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
- Σύμφωνα με τη συνδυασμένη εφαρμογή του άρθρου 6 του Κ.Ι.Μ. και του άρθρου 6 του Κ.Α.Π., η έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου (1η Ιουλίου), ενώ η λήξη της οριοθετείται αυστηρά την 30ή Ιουνίου.
Ζητά, λοιπόν, η Βέροια να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του Α’ Ομίλου μέχρι τις 30 Ιουνίου και η Super League 2 να περιμένει αφενός μέχρι να αφαιρεθούν οριστικά 9 βαθμοί από ΠΟΤ Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας και αφετέρου μέχρι να εκδοθούν αποφάσεις σε βάρος και του Απόλλωνα Πόντου (Βάντσε Σίκοφ).
Αν προχωρήσει η διοργανώτρια αρχή στην επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι πολύ πιθανό, τότε θα προσφύγει η Βέροια στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

 

Εθνική Γυναικών: Η Σωτηρίου «κρεμά τα παπούτσια της»

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία μετά το EuroBasket 2023 με την εθνική ομάδα, αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια της». Η 39χρονη Σωτηρίου, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής το 1999, ενώ στην καριέρα της, σημείωσε 669 πόντους σε 161 συμμετοχές και είναι η 16η σκόρερ στην Ιστορία της Εθνικής γυναικών και 7η σε συμμετοχές. Η ανακοίνωση της Σωτηρίου αναφέρει τα εξής: «Η ζωή μας είναι γεμάτη κύκλους. Ίσως για εμένα κλείνει ο σημαντικότερος και πιο γεμάτος κύκλος στη ζωή μου. Ξεκίνησα στην Εθνική Ομάδα το 1999 ως «βενιαμίν», όπως με φώναζαν τότε, έφτασα σήμερα το 2023 να έχω την τιμή να είμαι αρχηγός της και με το τέλος του Ευρωπαϊκού τουρνουά είμαι βετεράνος. Νιώθω ευλογημένη που μεγάλωσα στην αγκαλιά της οικογένειας της Εθνικής, ένιωσα ασφάλεια μέσα από αυτή και μέσω όλων των εμπειριών που βίωσα, διαμόρφωσα την ταυτότητά μου. Θα προσπαθήσω να απαριθμήσω λίγα από αυτά που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μιλήσω για ανθρώπους γιατί θα πρέπει να αναφέρω τόσα πολλά ονόματα που φοβάμαι πως θα ξεχάσω ή θα αδικήσω κάποιον, άλλωστε όποιος με ξέρει γνωρίζει πως δεν είμαι καλή στις δηλώσεις και τους αποχαιρετισμούς. Οι άνθρωποι αυτοί είμαι σίγουρη πως ξέρουν. Τους ευχαριστώ για όλα. Θέλω να ξέρουν πως αυτοί και η πίστη μου στον Θεό με βοήθησαν να περάσω όλες τις δύσκολες δοκιμασίες που μου έτυχαν. Υπήρξαν στιγμές που τα αμφισβήτησα όλα αυτά, όμως πια είμαι σίγουρη πως με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα και με γέμισαν περηφάνια και ευγνωμοσύνη. Κλείνοντας, θα πω άλλη μια φορά ευχαριστώ, πως χαίρομαι που έγινα κομμάτι αυτής της οικογένειας, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα της και να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ και μου ζητηθεί, γιατί με τη σωστή στήριξη το μπάσκετ γυναικών έχει λαμπρό μέλλον και του αξίζει. Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass