Τραγούδι και χορός στο Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 11:53

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας και συγκεκριμένα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 τμήματος Γυμνασίου θα ταξιδέψουν στην όμορφη Ελάτεια του Δήμου Τεμπών, ύστερα από πρόσκληση του Μουσείου «Θεσσαλικής Ζωής», για να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό πολιτιστικό πρόγραμμα «Ο κύκλος της ζωής», σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ., στον καλαίσθητο χώρο του Μουσείου.


Θα είναι η τέταρτη παράσταση που θα δοθεί, καθώς οι προηγούμενες πραγματοποιήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε αίθουσα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, στο Μουσικό Σχολείο Σερρών τον περασμένο Απρίλιο και στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας τον Μάιο.
Τα παιδιά με πολύ μεράκι θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, συνοδευόμενα από γονείς και κηδεμόνες και τις υπεύθυνες καθηγήτριες Βασιλική Κοσμάνου, Ελένη Κουτή και Αφροδίτη Γκούτζιου. Δημοτικά τραγούδια από όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου, νανουρίσματα, ταχταρίσματα, τραγούδια της αγάπης και του γάμου, της ξενιτιάς, μοιρολόγια κ.λπ., θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μουσική, λόγο και χορό, μέσα από τη «δροσερή» ματιά των εφήβων πρωταγωνιστών. Η Λαογραφία και η Παιδεία, το παρελθόν και το μέλλον, οι προηγούμενες και οι επόμενες γενιές σε ενεργή συνεργασία και σύζευξη!
Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass