Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 13:00

Ανανέωση συνεργασίας με Δημήτρη Τσέτσιλα

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Τσέτσιλα, ως προπονητή των μικτών, για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024.

 

Η νέα διοίκηση του Α.Ο. Ιπποκράτης

Μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Α.Ο. Ιπποκράτης εκλέχτηκαν οι εξής: Θεοδωρόπουλος Άγγελος (πρόεδρος), Γιουρέλης Άγγελος, Ζδράγκας Γεώργιος, Εμμανουήλ Ιωάννης, Εμμανουήλ Παντελής, Κουμαντζέλης Νικόλαος, Μπαλαμούτης Στέργιος και Στάτος Φώτιος.
Εντός των ημερών, θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., που θα έχει τριετή θητεία.
Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί το «Mini Golf Αλκαζάρ» για τη φιλοξενία και την κ. Έλενα Ανδρούτσου, δικηγόρο Λάρισας και δικαστική αντιπρόσωπο για την άψογη διαδικασία. Επίσης, συγχαίρει την ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική.

 

Ο Χάαλαντ κορυφαίος σκόρερ για το 2022-23

Η «μάχη» για τον κορυφαίο σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ανάμεσα στον Έρλινγκ Χάαλαντ και στον Κιλιάν Μπαπέ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, μέχρι και προχθές, ημέρα διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής, για την περίοδο 2022-23, τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Νικητής αναδείχθηκε ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Κύπρου με 3-1, για τα προκριματικά του EURO 2024, έφθασε στα 56 γκολ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass