Ε. Περδίκης: Η χρονιά είχε θετικό πρόσημο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Β’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Ιουν 2023 12:28

Επιτυχημένη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Φιλοκτήτη Μελιβοίας Βαγγέλης Περδίκης τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Ο κ. Περδίκης επισήμανε ότι παρά τις πολλές απουσίες από απρόβλεπτους τραυματισμούς βασικών παικτών, ο Φιλοκτήτης κατάφερε να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, «αγγίζοντας» τα πλέι-οφ της ανόδου, ενώ η μεταγραφή της προπονήτριας Κατερίνας Τσιάπανου στην Εθνική Γυναικών αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο. Παράλληλα ο σύλλογος παρέμεινε πιστός στη φιλοσοφία του, αναδεικνύοντας ταλέντα τα οποία προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα.


Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Καπετάνος έχοντας στο ενεργητικό του 12 συνολικά γκολ.
Κάνοντας λοιπόν την αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν, ο πρόεδρος του Φιλοκτήτη Μελιβοίας ανέφερε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας στο ανταγωνιστικό όπως αποδείχτηκε πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Μπορεί μεν να μην επιτεύχθηκε ο στόχος της ανόδου, αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε τις πολλές απουσίες που προήλθαν από τους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Παρ’ όλα αυτά για έναν βαθμό δεν μπήκε η ομάδα στα play off της ανόδου, ενώ είχε εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της» είπε ο κ. Περδίκης και πρόσθεσε:
«Κατά τη διάρκεια της σεζόν έφθασε στα χέρια της προπονήτριας της ομάδος Κατερίνας Τσιάπανου πρόταση να αναλάβει πόστο βοηθού προπονητή στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών. Μια άκρως τιμητική πρόταση για την ίδια, αλλά και για τον Φιλοκτήτη, που έφερε μεγάλη χαρά και περηφάνια στις τάξεις του συλλόγου, αλλά και σε όλη την περιοχή. Φυσικά η πρόταση έγινε αποδεκτή, η αγαπημένη μας Κατερίνα πήγε στην Εθνική Ελλάδος και ο Φιλοκτήτης προχώρησε στη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον Γιάννη Βαΐτση στον πάγκο, καταγράφοντας την ίδια επιτυχία. Με τον Γιάννη Βαΐτση ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για την καινούργια σεζόν, που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς θα δώσουν το «παρών» ιστορικές ομάδες και ως εκ τούτου το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Προέχει η ανανέωση με τον προπονητή και στη συνέχεια η ενίσχυση της ομάδος σε θέσεις που απαιτείται. Η ομάδα όμως θα παραμείνει πιστή στο πλάνο της, εξαντλώντας το ντόπιο στοιχείο και με στοχευμένες κινήσεις θα ενισχυθεί εκεί που κρίνεται απαραίτητο. Τη φετινή σεζόν προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα τέσσερα παιδιά 16 χρονών καταγράφοντας 18 συμμετοχές ο καθένας. Πρόκειται για τους Μούσια, Κούκα, Δ. Γκουντάρα και Καραφίλι. Ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να είναι έτοιμοι να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας. Παράλληλα αναμένεται άλλα δύο παιδιά να στελεχώσουν τη νέα ομάδα» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass