Επιστροφή Ζιώγα-Μαντζιώκα στην ομάδα της Ανθούπολης

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2023 12:17

Επιστροφή του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα και του άμεσου συνεργάτη του Κώστα Μαντζιώκα στην ομάδα της Ανθούπολης μετά το διαζύγιο με τον Τάσο Μπεριτζά και τους συνεργάτες του Κώστα Παπαρίζο και Λεωνίδα Κιόρογλου.
Οι δύο προπονητές ήταν αυτοί που οδήγησαν τους «βυσσινί» στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από μία εκπληκτική πορεία (είχαν το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 18 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ στα πλέι-οφ κατέγραψαν πέντε νίκες και μία ισοπαλία) και πλέον αναλαμβάνουν εκ νέου το δύσκολο έργο της εκπλήρωσης των στόχων της Ανθούπολης τη νέα σεζόν.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου αναφέροντας τα εξής:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνέχεια της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ του κ. Ζιώγα Μιχαήλ και του συνεργάτη του κ. Μαντζιώκα Κων/νου. Στη συνέχεια, κάτω από ευχάριστο κλίμα έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αδαμόπουλο, όπου τέθηκαν θέματα και ζητήματα για τις εγκαταστάσεις των γηπέδων της Ανθούπολης.
Ο πρόεδρος κ. Πρίφτης και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο κ. Αδαμόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξε και την υπόσχεσή του για την άμεση υλοποίηση των ζητημάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass