Α.Ο. Ιπποκράτης: Γιόρτασε την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία

*Και τίμησε τη μνήμη παικτών και παραγόντων της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή *Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου ο Αγγελος Θεοδωρόπουλος

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2023 12:10

Ιδιαίτερη ημέρα η χθεσινή για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ιπποκράτη, καθώς συναντήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο το παρελθόν και το παρόν του λαρισινού συλλόγου, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» γιόρτασαν την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια (τερμάτισαν πρώτοι στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, δεύτεροι στα πλέι οφ και πρώτοι στους αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητών) και παράλληλα τίμησαν τη μνήμη παικτών και παραγόντων που έφυγαν από τη ζωή.


Σ’ ένα παιχνίδι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ζωντάνεψαν μνήμες από το παρελθόν του Ιπποκράτη και παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου έστειλαν το μήνυμα ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι ελπιδοφόρο.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικητές αναδείχτηκαν οι Νέοι με σκορ 6-5 στα πέναλτι μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4 (3-3 σκορ α’ ημιχρόνου).
Τα γκολ για τους Νέους πέτυχαν οι Κίτσας, 2 Μήτρος Χρ. και Φραχόλι Ότι, ενώ για τους Παλαίμαχους οι Ζδράγκας, Κουτσιμάνης Δ., Στάμος και Κανάκης.
Στη διαδικασία των πέναλτι οι Νέοι ευστόχησαν και στα πέντε πρώτα και στο έκτο πέναλτι με τους Μήτρο Χρ., Φραχόλι Φ., Ζυγούρη, Κωστάκη, Κουκλωμένο και Κίτσα, ενώ οι Παλαίμαχοι ευστόχησαν στα πρώτα πέντε πέναλτι με τους Στάμο, Κουμαντζέλη, Ροκούδη, Φωτίου και Κανάκη. Στο έκτο πέναλτι, όμως, ο Ράπτης ήταν άστοχος, για να πάρουν έτσι τη νίκη οι Νέοι με τελικό σκορ 6-5.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Μανώλης Κουκλωμένος, ενώ το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ. Γρηγοριάδης και Καρακάσης (ο πρώτος θήτευσε ως ποδοσφαιριστής στον Ιπποκράτη).
Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Χρήστος Χατζούλης.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τελέστηκε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Κωνσταντίνο για τους ανθρώπους του συλλόγου που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Συγκεκριμένα, μνημονεύτηκαν ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κουρούκας, ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Τσολάκης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καπενέκης, Νίκος Κουτσιμάνης, Στέλιος Καπετάνιος και Δημήτρης Σδούγκας.
ΝΕΟΙ (Γ. Κοτσιανούλης): Κουμαρόπουλος, Γκόνας, Κωστάκης, Κουρούκας, Γεωργούλας, Μπάσιος, Ζυγούρης, Φ. Φραχόλι, Ότι Φραχόλι, Κίτσας, Χρ. Μήτρος (Κοτσιανούλης, Βλαχόπουλος, Χατζηνικολάου, Βούγιας, Π. Μήτρος).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Ι. Εμμανουήλ): Παπανικολάου, Κουμαντζέλης, Φώλιας, Νότας, Τασιούλης, Στάμος, Εμαννουήλ, Φωτίου, Μ. Κουτσιμάνης, Ε. Κουτσιμάνης, Κανάκης (Ζδράγκας, Στάτος, Γρηγοριάδης, Νταφόπουλος, Δ. Κουτσιμάνης, Κώτσιας, Θώμος, Καρακώτσογλου, Ράπτης, Ροκούδης).

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ Ο ΑΓΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου θα βρίσκεται ο κ. Άγγελος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος εξελέγη κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση Νέων-Παλαιμάχων του συλλόγου. Οι αρχαιρεσίες έγιναν παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στο Μίνι Γκολφ στο πάρκο Αλκαζάρ και η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες. Το νέο Δ.Σ. θα επιληφθεί άμεσα των τρεχόντων θεμάτων της ομάδας ενόψει της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΛ τη νέα αγωνιστική σεζόν (2023-2024), ξεκινώντας από αυτό του προπονητή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η νέα διοίκηση όσο και οι προπονητές Γ. Κοτσιανούλης-Θ. Μπαλωτής βλέπουν με θετικό μάτι την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass