Ξαφνικό διαζύγιο Μπεριτζά-Ανθούπολης

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ -ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2023 11:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ξαφνικό διαζύγιο επήλθε χθες μεταξύ του τεχνικού Τάσου Μπεριτζά και της ομάδας της Ανθούπολης. Μετά από 25 περίπου ημέρες από τότε που οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς με δήλωσή του έκανε τη γνωστή την αποχώρησή του από την ομάδα, αφήνοντας αιχμές ότι η διοίκηση δεν τήρησε τα αρχικώς συμφωνηθέντα περί υψηλών στόχων, κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδο στη Γ’ Εθνική.


Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή Τάσου Μπεριτζά και των συνεργατών του Κώστα Παπαρίζου και Λεωνίδα Κιόρογλου:
«Αποχωρώ από την ομάδα του Α.Ο. «Ανθούπολη» λόγω αλλαγής των συμφωνηθέντων αρχικών υψηλών στόχων (πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ’ Εθνική) προγραμματισμού προϋποθέσεων και συνθηκών για την επίτευξη των παραπάνω, κατόπιν αρχικής συμφωνίας με τον πρόεδρο κ. Πρίφτη και γεν. αρχηγό κ. Καραφέρη στην πρώτη μας συνάντηση και σύναψη συνεργασίας με την πλήρη διαβεβαίωση εκπροσωπώντας τη Διοίκηση, της εφαρμογής και απόλυτης εμπιστοσύνης τόσο στο πρόσωπό μου όσο και των συνεργατών μου για τη συγκρότηση και διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος.
Όλο το προπονητικό τιμ θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους μιλήσαμε και συμφώνησαν με εμάς και τον κ. Πρίφτη να είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, απαιτήσεις και συνθήκες που προέκυπταν από την αρχική συμφωνία, τόσο από το υπάρχον ρόστερ όσο και αυτών που επιθυμούσαν να έρθουν στην ομάδα συνάπτοντας προφορικές συμφωνίες με τον κ. Πρίφτη και τον κ. Καραφέρη, εκπροσωπώντας τη Διοίκηση βάσει αρχικού σχεδιασμού και υψηλών στόχων.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Ανθούπολης να βρει τον δρόμο της, τη σταθερότητα και τη θέση που της αρμόζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νομού και όχι μόνο.
Με εκτίμηση το προπονητικό τιμ: Τάσος Μπεριτζάς, Κώστας Παπαρίζος, Λεωνίδας Κιόρογλου».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ
Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε επίσημα τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, τονίζοντας τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανθούπολης ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αναστάσιο Μπεριτζά και το προπονητικό του team μετά από την προσωπική υπαναχώρηση του ιδίου προπονητή από την αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Α.Ο. Ανθούπολης από την πλευρά του δεν θα προβεί σε καμία άλλη προσπάθεια για να τον μεταπείσει, απλώς του εύχεται να βρει μια άλλη ομάδα με καλύτερες προϋποθέσεις. Ο Α.Ο. Ανθούπολης θα κάνει το καλύτερο δυνατό να εξασφαλίσει τη μελλοντική του πορεία και να υλοποιήσει τα όνειρα των φιλάθλων του.
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ανθούπολης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass