Συνεργασία από καρδιάς…

Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2023 12:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την ταβέρνα-ουζερί «Καλή Καρδιά» στη συνοικία της Χαραυγής στη Λάρισα επέλεξε η διοίκηση του Μαγνησιακού, προκειμένου να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με την τεχνική ηγεσία, η οποία είναι μια συνεργασία από καρδιάς…


«Όλοι μαζί πετύχαμε κάτι που αρχικά φαινόταν πολύ δύσκολο, αλλά κατά τη διάρκεια φάνηκε πως τίποτα δεν θα μας σταματούσε στον δρόμο προς τη Γ’ Εθνική», τόνισε ο πρόεδρος της βολιώτικης ομάδας, Κώστας Γκουγκουλιάς, ο οποίος από τη δουλειά του κατευθείαν ήρθε χθες το μεσημέρι στη θεσσαλική πρωτεύουσα και έλαμπε από χαρά, παρά την κούραση.
Εκεί όπου …οικοδεσπότης ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Γκικούδης, που απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή Θάνου Θεοδώρου, ο οποίος έπλεξε παράλληλα το εγκώμιο του συνεργάτη του Βασίλη Ταχτιντή, των ποδοσφαιριστών του και του γενικού αρχηγού Δημήτρη Γκόλια, που ήταν στην παρέα με τον γιο του Σωτήρη, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο των Πανελλαδικών Εξετάσεων και περιμένει ευχάριστα αποτελέσματα.


ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ
Πάντως μεγάλη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του παλαίμαχου γκολκίπερ Μίμη Μπασιάκου, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον πρόεδρο του Μαγνησιακού Κώστα Γκουγκουλιά, την περίοδο 1990-1991.
Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν καλές, αλλά και δύσκολες, στιγμές κατά την παρουσία τους στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου.
*Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα στον Βόλο, όπου και θα επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας με την τεχνική ηγεσία, ενώ αναμένεται να γίνουν γνωστά θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του σωματείου, την προετοιμασία και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.
*Στη φωτογραφία, από αριστερά οι Πάρης Σταμέλος (πρώην τερματοφύλακας του Αετού Μακρυχωρίου), Σωτήρης Γκόλιας, Δημήτρης Γκόλιας, Βασίλης Ταχτιντής, Θάνος Θεοδώρου, Κώστας Γκουγκουλιάς, Μίμης Μπασιάκος και Χρήστος Γκικούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass