Με το βλέμμα στη νέα σεζόν…

*ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΤΣΕΝΝΑΜΟ) * ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΜΕ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2023 12:00

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το ερχόμενο Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσει στις 17.00 στο Αλκαζάρ τον Διαγόρα Ρόδου σε έναν αδιάφορο αγώνα και θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου, χάνοντας τελικά την άνοδο -όπως όλα δείχνουν- για έξι μόλις βαθμούς. Αν αναλογιστούμε τον άσχημο πρώτο γύρο καταλαβαίνει ότι οι δυνατότητες της ομάδας ήταν για υψηλότερη κατηγορία.


Από δω και πέρα, το ενδιαφέρον βρίσκεται στις συζητήσεις με παίκτες που θα φύγουν ή θα παραμείνουν και με ποιους όρους.
Το τελικό πλάνο θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Ιουνίου, ενώ προχωρά ήδη και η μεταγραφική διαδικασία, αφού η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση περίπου έξι παικτών σε διαφορετικές θέσεις, αλλά στα σέντερ μπακ θα πάρει δύο όπως όλα δείχνουν.
Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει έναν πολύ ικανοποιητικό «κορμό» και μπορεί να βελτιωθεί με ελάχιστες προσθήκες ώστε τη νέα χρονιά να γίνει πρωταγωνίστρια.
Χθες οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης, ενώ θα απουσιάσουν από το παιχνίδι του Σαββάτου οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος, Βλιώρας, Γλυνός και Γαρουφαλιάς.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στο Επιμελητήριο Λάρισας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι ενημερωτική συνάντηση του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με όλα τα ΜΜΕ, στην οποία παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Δημήτρης Παπαλέξης, η υπεύθυνη του Τμήματος Μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου και ο υπεύθυνος Τύπου Χρίστος Τζίκας.
Σε σύντομη ομιλία του ο Δημήτρης Παπαλέξης τόνισε: «Θέλουμε να χτίσουμε ένα μοντέλο επικοινωνίας που θα έχει χαρακτηριστικά διαφάνειας, αλήθειας και άμεσης ενημέρωσης προς τους φιλάθλους. Για να πολλαπλασιαστεί αυτό το μήνυμα θα πρέπει να γίνεται αρωγοί όλα τα Μέσα, τα οποία ασχολείστε καθημερινά κι έντονα με τη δημοσιογραφία της ΠΑΕ».
Η κ. Βασιλάκου μίλησε για τις επισκέψεις της ομάδας στα σχολεία, για να καταλάβουν οι μικροί μαθητές «τι είναι ΑΕΛ». Όλο αυτό έγινε υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θοδωρής Ελευθεριάδης, βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Μπορεί να αποχώρησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο ο 54χρονος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος αποτελεί πλέον τον τεχνικό διευθυντή της Elite Ακαδημίας της ομάδας μας.
Γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.
Ήταν για δύο τριετίες (2014 - 2017 & 2019 - 2022) επικεφαλής στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ενδιάμεσα ανέλαβε αρχικά τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στη συνέχεια συντονιστής ανάπτυξης όλων των «μικρών» Εθνικών ομάδων. Τη διετία 2011-14 ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα κάτω των 15 ετών. Την τριετία 2007-2010 ήταν υπεύθυνος Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ για δύο χρόνια ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της Κ-20 του Δικεφάλου. Από το 2000 ως το 2007 εργάστηκε στην Ηρακλή, αρχικά ως μέλος του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών και στη συνέχεια ως γυμναστής της πρώτης ομάδας, ενώ επανήλθε το 2010 έχοντας τον ίδιο ρόλο στην πρώτη ομάδα. Συγχρόνως διετέλεσε διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη, στον Οργανισμό «ΑΘΗΝΑ 2004». Τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του στα τμήματα υποδομής ήταν η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία αποτέλεσε τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της και προπονητή της Κ-15 Θοδωρή Ελευθεριάδη».
Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, Λουίτζι Τσένναμο, επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τις επιτυχημένες θητείες του ως παίκτης κι ως προπονητής Τερματοφυλάκων, o Λουίτζι Τσένναμο επιστρέφει για να αναλάβει ανάλογο πόστο στην ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ. Στο παρελθόν βοήθησε τη συγκεκριμένη ομάδα τα μέγιστα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την άνοδο στη Super League, σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται και πάλι μέλος της οικογένειας του Συλλόγου αναλαμβάνοντας εκ νέου τον ρόλο του προπονητή Τερματοφυλάκων, έπειτα από την άριστη συνεργασία του στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα την περίοδο 2018-2019».
Σε δηλώσεις του για την ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η τελευταία σεζόν στην ΑΕΛ ήταν ένα πείραμα που δυστυχώς δεν βγήκε».
Η 30ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στις 17:00 ορίστηκε η αναμέτρηση ΑΕΛ-Διαγόρας Ρόδου στο στάδιο Αλκαζάρ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της τελευταίας 30ής αγωνιστικής.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 17 Ιουνίου 2023
17:00 Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας
17:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Θεσπρωτός
17:00 Παναθηναϊκός Β’-Νίκη Βόλου
17:00 Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β’
17:00 Βέροια-Ηρακλής Λάρισας
17:00 ΑΕΛ-Διαγόρας Ρόδου
Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας 3-0 ά.α.
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 18 Ιουνίου 2023
17:00 ΠΑΟ Ρουφ-Καλλιθέα
17:00 Χανιά-Ολυμπιακός Β’
17:00 Καλαμάτα-ΑΕΚ Β’
17:00 Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά
17:00 Ηλιούπολη-Ο.Φ. Ιεράπετρας
17:00 Αιγάλεω-Προοδευτική
Επισκοπή-Ηρόδοτος 3-0 ά.α.
Ρεπό: Παναχαϊκή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass