Α.Ε. Κιλελέρ: Η επόμενη μέρα από τον μεγάλο θρίαμβο

*ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ *ΧΡ. ΦΤΑΡΑΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2023 11:37

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μία εξαιρετική χρονιά με δύο ιστορικών διαστάσεων επιτυχίες, κατάκτηση πρωταθλήματος ΕΠΣΛ και άνοδος στη Γ’ Εθνική έκλεισε και επίσημα για την Α.Ε. Κιλελέρ. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έκανε το όνειρο πραγματικότητα και μαζί το μεγάλο άλμα στα Εθνικά πρωταθλήματα, όπου

θα είναι η τρίτη εκπρόσωπος του νομού μετά την ΑΕΛ και τον Ηρακλή Λάρισας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και πλέον το ερώτημα που γεννάται είναι το πώς διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα. Φυσικά ο καθ’ ύλη αρμόδιος να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του συλλόγου τον κ. Χρήστο Φτάρα στον οποίο πιστώνεται ένα μεγάλο μερίδιο της φετινής ιστορικής επιτυχίας της ομάδας.
Τρεις είναι οι άμεσες προτεραιότητες για τις επόμενες ημέρες: Η διευθέτηση του θέματος του προπονητή, η λειτουργία τμημάτων υποδομής (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική) και το γηπεδικό, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και οι οποιεσδήποτε περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις κριθούν απαραίτητες προκειμένου η ομάδα να συνεχίζει την αξιοπρεπή πορεία της.
«Μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Θα έχουμε λίγες ημέρες για να ξεκουραστούμε και αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους για τη νέα σεζόν, αλλά το σημαντικό είναι ότι μπαίνουμε σε καινούργια μονοπάτια» επισήμανε ο κ. Φτάρας και πρόσθεσε:
«Ο μήνας αυτός είναι μήνας φωτιά για μας. Θα γίνουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Κατ’ αρχήν τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε με τον προπονητή Κώστα Κατσάρα. Θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας θα ακούσουμε τις δικές του και θα αποφασίσουμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Από κει και πέρα ένα θέμα που μας καίει πάρα πολύ είναι αυτό των τμημάτων υποδομής. Επ’ αυτού θα μιλήσουμε και με τον Κώστα Κατσάρα για να δούμε πώς θα σχεδιάσουμε τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν.
Παράλληλα ένα ακόμα μεγάλο θέμα είναι το γηπεδικό. Το γήπεδο Κιλελέρ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη Γ’ Εθνική, όπως και το γήπεδο Νίκαιας, ωστόσο για το δεύτερο οι παρεμβάσεις που απαιτείται να γίνουν είναι λιγότερες. Επομένως πιο προσιτή λύση είναι το γήπεδο Νίκαιας, αλλά πρώτα απ’ όλα θα μιλήσουμε με τον δήμαρχο Κιλελέρ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς θα βρούμε λύση».
ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Μιλώντας για τους στόχους τα ομάδας τα νέα σεζόν ο πρόεδρος της Α.Ε. Κιλελέρ τόνισε:
«Φυσικά οι στόχοι τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική δεν θα είναι στόχοι πρωταθλητισμού. Είναι μία νέα κατηγορία για μας και αυτό που προσπαθήσουμε να πετύχουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πραγματοποιήσουμε αξιοπρεπή πορεία και να τερματίσουμε σε μία καλή θέση που θα μας εξασφαλίσει την παραμονή.
Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μόλις «κλείσει» το θέμα του προπονητή θα δούμε ποια παιδιά θα κρατήσουμε, ποια θα αποδεσμεύσουμε και πώς θα κινηθούμε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.
Σίγουρα όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από τη δομή που θα έχει η νέα Γ’ Εθνική και ειδικότερα πως θα συγκροτηθούν οι νέοι όμιλοι. Θα δούμε σε ποιον όμιλο θα είμαστε, τι μετακινήσεις θα έχουμε, τι θα λέει η προκήρυξη και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας, των προσδοκιών των φιλάθλων του χωριού, αλλά και του νομού γενικότερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass