ΑΕΛ

Ευκαιρία για όλους…

Ο τελευταίος αγώνας με τον Διαγόρα Ρόδου - Η προετοιμασία και πάλι στο Καρπενήσι Οι «βυσσινί» ψάχνουν για δύο σέντερ μπακ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 12:05

Του Σωτ. Κέλλα

«Κοντραρίστηκαν δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη σεζόν. Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και για την ΑΕΛ, αλλά και για τη δική μας ομάδα».

Αυτό δήλωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Περικλής Αμανατίδης μετά τη λήξη του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ (2-2) και σίγουρα είχε δίκιο, αφού οι δύο ομάδες μπορούσαν να διεκδικήσουν την άνοδο, αλλά ο Πανσερραϊκός αποδείχτηκε καλύτερος στα… σημεία.
Από την άλλη, στο προχθεσινό παιχνίδι, ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης χάρηκε από την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, αλλά σίγουρα στο πρώτο μέρος δεν αισθάνθηκε καθόλου καλά, καθώς χρειάστηκε να κάνει τέσσερις αλλαγές, κάτι το οποίο έκανε πρώτη φορά.
Η ομάδα αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε, ενώ κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Πλέγα με το οποίο θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη.
Απομένει ένα παιχνίδι για την ΑΕΛ για να τελειώσει η σεζόν, αυτό με τον Διαγόρα Ρόδου, όπου ο προπονητής αναμένεται να βάλει όλους τους παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ μέχρι τώρα.
Στο μεταξύ, άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και η προετοιμασία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα γίνει για μία ακόμα χρονιά στο Καρπενήσι, όπου η ομάδα θα μεταβεί στα τέλη Ιουλίου (εξαρτάται και από την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος).
Παρελθόν ήδη θεωρείται ο Γαρουφαλλιάς, που θα κάνει συμβιβασμό με την ομάδα για τις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ Γλυνός και Κόλα δύσκολα θα συνεχίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας παίκτης της ΑΕΛ εκδήλωσε επιθυμία να πάρει μεταγραφή και είχε συζήτηση με στέλεχος αυτής, χωρίς όμως να γίνουν πολλές λεπτομέρειες γνωστές.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η ομάδα αποφάσισε να κινηθεί στην απόκτηση δύο σέντερ μπακ για τη νέα περίοδο, ενώ δεν γνωρίζουμε σε ποιες θέσεις ζήτησε ο προπονητής ενίσχυση.
Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Δημήτρης Παπαλέξης θα έχει την πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε διήμερη άδεια στους παίκτες (χθες και σήμερα), ενώ θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς αύριο το απόγευμα.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κίτρινη κάρτα είδαν οι Έντισον Κόλα, Θανάσης Παπαγεωργίου και Μάρκο Νίνο. Τέλος, στο όριο με έξι κίτρινες κάρτες είναι ο Χάρης Ηλιάδης, ο Κώστας Πλέγας και ο Αμέτ Κοσσονού και την επόμενη φορά που θα «κιτρινιστούν» θα χάσουν δύο αγώνες της επόμενης χρονιάς, ενώ τρεις κίτρινες κάρτες έχουν ο Δημήτρης Θωμαΐδης, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Πέτρος Καλουτσικίδης και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα της Super League 2 τη σεζόν 2023-2024.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Χάρης Ηλιάδης, Κώστας Πλέγας, Αμέτ Κοσσονού 6, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Μάρκος Νίνο 5, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 4, Δημήτρης Θωμαΐδης, Κώστας Παπαγεωργίου, Πέτρος Καλουτσικίδης 3, Μάριος Ογκμπόε, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Μαϊδανός, Θοδωρής Τσιριγώτης, Μαξίμ Μαξιμένκο 2, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Στέφανος Σουλούκος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Έντισον Κόλα 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass