ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-14

Νικήτρια στον μικρό τελικό η ΑΕΛ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ/ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ 4-1

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 11:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα Κ-14 της ΑΕΛ, η οποία κέρδισε στον μικρό τελικό την αντίστοιχη ομάδα της Χαραυγής/Ακαδημία Ολύμπικ, με σκορ 4-1.


Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και οι νικητές ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου και σημείωσαν τα τέσσερα γκολ, έχασαν και άλλες ευκαιρίες, ενώ η Χαραυγή/Ακαδημία Ολύμπικ πάλεψε φιλότιμα, μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο και συνέβαλε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.
Μόλις στο 1’ ο Μιχαήλ Τσιανάβας έκανε το 0-1 και στο 13’ ο Κώστας Μπακογιάννης με σουτ πέτυχε το 0-2.
Στη συνέχεια, ο Ραφαήλ Αναγνώστου σημείωσε δύο γκολ (16’, 26’) και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 51’ ο Γκεράλντο Ντανούσι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Την απονομή στους νικητές έκανε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ Κώστας Μερτζανίδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μίλτος Μπουρονίκος με βοηθούς τους Μωυσή Τοπαλσάββα και Δημήτρη Αναγνωστόπουλο (τις απονομές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Χρήστος Αγγελούλης).
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Σωτήρης Κουτσάκης-Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Λιούπης, Κουρδής Ι., Τζιότζιος, Ντανούσι, Αβραμούλης, Αλβανός, Μπουτζένης, Γεωργιάδης, Χατζής Φ., Ψυμούλης, Ντόντος (Κουρδής Δ., Χατζής Δ., Τσιρογιάννης, Παππάς, Κορονάτσε, Δογάνης, Ζαδές, Δέλλας, Αδαμόπουλος, Παρούσης).
ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αμίτσας, Μπακογιάννης, Φετβατζής, Σφόρτσας, Αναγνώστου, Τσιανάβας, Τσούμαρης, Τζάρτας, Τζήμας, Βασιλείου (Αγραφιώτης, Παλλίδης, Τσάμης, Σκρέκας, Πατσίκας, Χρυσόπουλος, Γελαντζόπουλος, Μάργαρης, Βουλγαράκης).
*Μετάλλια έπρεπε να δοθούν από την ΕΠΣΝΛ και στην ομάδα της Χαραυγής /Ακαδημία Ολύμπικ, ανεξάρτητα εάν προβλέπεται ή όχι από την προκήρυξη, διότι όλα τα παιδιά αγωνίζονται για ένα μετάλλιο…


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-12
Σήμερα και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Τυρνάβου ο μεγάλος τελικός της Κ-12, με αντιπάλους τον Π.Ο. Ελασσόνας και την ακαδημία Νίκη Μιχαήλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass