Πάει Μαϊάμι ο Μέσι…

ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΧΙΛΑΛ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2023 8:40

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Λιονέλ Μέσι, που μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός βρίσκεται στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών!


Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, δίνοντας τέλος σε ένα σίριαλ που δεν πρόλαβε να... αρχίσει. Από τη μία η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ, από την άλλη οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ να κάνουν ρελάνς με «μυθική» πρόταση 1.5 δισ., αλλά ο 36χρονος Αργεντινός προτιμάει τις Ηνωμένες Πολιτείες για να κλείσει -πιθανότατα- εκεί την καριέρα του.
Σε συνέντευξή του στη Mundo Deportivo ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την «αλμπισελέστε» ήταν ξεκάθαρος: «Πήρα την απόφασή μου και θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμη δεν είναι 100% κλεισμένο, όμως, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι».
Στο παιχνίδι είχε μπει και η Μπαρτσελόνα που φέρεται να έχει προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν. Η Ίντερ Μαϊάμι «δελέασε» τον Μέσι με 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν, επίσης, εάν το θελήσει στο ενδεχόμενο να αγοράσει μία φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass