Καρέ ανανεώσεων στον Σμόλικα

*Γιάννης Κόκκινος: Κρατάμε τον βασικό κορμό

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2023 11:10

Αν και οι περισσότεροι παίκτες των ομάδων σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στον Σμόλικα της Φαλάνης συμβαίνει το αντίθετο και η διοίκηση των «Πρασίνων» προσπαθεί να ολοκληρώσει της κινήσεις της, ώστε να είναι πλήρες το ρόστερ της ομάδας πριν το ξεκίνημα της

προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
«Κρατάμε τον βασικό κορμό και γνωρίζουμε πολύ καλά πού έχουμε αδυναμίες και με ποιον τρόπο μπορούμε να τις καλύψουμε. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη ορισμένα πράγματα, διότι με σωστό προγραμματισμό έρχονται και οι επιτυχίες», επισήμανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κόκκινος, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με τον προπονητή Νίκο Χρόνη, ώστε να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό τα μεταγραφικά σχέδια.
Χθες λοιπόν ανακοινώθηκαν τέσσερις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, που μπορούν να βοηθήσουν τον Σμόλικα για να γίνει πιο ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι: Νίκος Γούτος (μέσος), Βαγγέλης Χατζούλης (μέσος), Ντέιβ Γκιόνα (μεσοεπιθετικός) και Μιχάλης Παπαγιάννης (τερματοφύλακας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass