Ανανέωσε στον Κίσσαβο ο Μάνος Μπολάκης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Κ. ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2023 12:05

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάνο Μπολάκη για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στη μεγάλη τοπική κατηγορία προχώρησε η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Μπολάκη.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή-κόσμημα για τα γήπεδα του Νόμου Λάρισας, τόσο για το ήθος και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, όσο και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Δόξας Δράμας, του Ατσαλένιου, του Ηροδότου, του Κισσαμικού και των Τρικάλων, όπως επίσης και με την Εθνική Κ-21.
Η οικογένεια του Κισσάβου εύχεται στον Μανώλη υγεία προσωπική και οικογενειακή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Κ. ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το «παρών» στο τεχνικό τιμ του Κισσάβου Συκουρίου και τη νέα χρονιά θα δώσει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γουμενόπουλος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γουμενόπουλο. Εξαιρετική η δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακές μας, καθώς και η βελτίωσή τους. Η ομάδα μας έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία έχοντας βασικό τερματοφύλακα 17 ετών και τον δεύτερο τερματοφύλακα 15 ετών, και οι δύο παιδιά της Ακαδημίας μας».

 

Θυμήθηκαν τα παλιά στα «Κωνσταντίνεια 2023»

Με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Δήμου Τεμπών και του Κισσάβου Συκουρίου στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ» στο Συκούριο που συνδιοργάνωσαν η Κοινότητα Συκουρίου, ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Τεμπών και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Κισσάβου Συκουρίου, έκλεισαν οι εκδηλώσεις «Κωνσταντίνεια 2023».
Τις ποδοσφαιρικές τους αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα χρονιά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ένα ποδοσφαιρικό έθιμο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν των πολιούχων του χωριού «Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης» (φέτος ο αγώνας μετατέθηκε για μία εβδομάδα αργότερα λόγω των Εθνικών εκλογών). Το παιχνίδι, παρόλο που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και που υστερούσε σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξύπνησε μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του τοπικού ποδοσφαίρου.
Για την ιστορία, το ματς έληξε ισόπαλο 3-3. Για τους παλαίμαχους του Δήμου Τεμπών σκόραραν οι Νικόλαος Κουτάκος 2 και Βασίλειος Δεμετζής 1, ενώ από τους παλαιμάχους του Κισσάβου Συκουρίου οι Χρήστος Κακαγιάννης 1, Ευάγγελος Γαλατσίδας 1 και Γιώργος Τσανάκας 1.
Τον αγώνα διηύθυνε και φέτος η κ. Ευαγγελία Λανάρα. Το κύπελλο που αθλοθέτησε ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, το σήκωσαν τελικά οι παλαίμαχοι του Δήμου Τεμπών, κερδίζοντας με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο τερματοφύλακας Άγγελος Κακαγιάννης απέκρουσε δύο. Παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Κρικώνης, Νίκος Μητσογιάννης, Γιώργος Νικολάου και Γιώργος Ντόντος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κακαγιάννης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλης Γκουντής.
Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν από τον Δήμο αναμνηστικά μετάλλια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass