×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/339966

Δ. ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ:

Κομβικής σημασίας το παιχνίδι στον Βόλο

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ» ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2023 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη μοναξιά της κορυφής στον 4ο Όμιλο του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητών των ΕΠΣ για άνοδο στη Γ’ Εθνική απολαμβάνει από την Κυριακή το απόγευμα η Α.Ε. Κιλελέρ.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα μετά τη μεγάλη νίκη στην Πτολεμαΐδα με 2-0 επί του Εορδαϊκού, έθεσε γερές βάσεις για το ιστορικό άλμα στη Γ’ Εθνική που αποτελεί τον βασικό της στόχο.
Επί της ουσίας οι πρωταθλητές της ΕΠΣΛ χρειάζονται μία νίκη για να «κλειδώσουν» μαθηματικά την άνοδο, ωστόσο το γεγονός ότι οι πέντε από τις έξι ομάδες του 4ου Ομίλου βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών και απομένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το ειδικό πρωτάθλημα, χρειάζεται ακόμα μεγάλη προσοχή.
Η Α.Ε. Κιλελέρ δίνει αύριο ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αυτήν τη φορά στον Βόλο με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, που «καίγεται» για βαθμούς, το οποίο αποκτά διαστάσεις τελικού για την ομάδα της Λάρισας, καθώς εάν πάρει τη νίκη θα εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο.
Όπως επισήμανε στην «Ε» ο έμπειρος επιθετικός και εκ των κορυφαίων της φετινής πορείας της Α.Ε. Κιλελέρ, Δημήτρης Χασομέρης, η αυριανή αναμέτρηση στον Βόλο είναι κομβικής σημασίας για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα.
«Τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Ξεκινήσαμε καλά, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και το συνδυάζει με αποτελέσματα, αλλά επειδή η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι» επισήμανε ο Δημήτρης Χασομέρης και πρόσθεσε:
«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μια δυνατή έδρα επί ενός πολύ καλού αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Σε ένα τέτοιο μίνι πρωτάθλημα, όπως αυτό που παίζουμε, κάθε νίκη είναι σημαντική. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε δίκαια. Το ίδιο θα κάνουμε και την Τετάρτη (σ.σ. αύριο) στον Βόλο κόντρα στον Μαγνησιακό. Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για μας. Εάν κερδίσουμε εξασφαλίζουμε μαθηματικά την άνοδο. Θα είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος θέλει εξίσου τους τρεις βαθμούς, αλλιώς θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Από την πλευρά μας ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και θα παίξουμε για να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση» κατέληξε ο Δημήτρης Χασομέρης.
Η Α.Ε. Κιλελέρ προπονήθηκε χθες και σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το κρίσιμο ματς στον Βόλο. Το θετικό για τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

 

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5, 17:00)
Μετέωρα - Εορδαϊκός
Μαγνησιακός - Κιλελέρ
ΕΠΣ Γρεβενών - Αστέρας Καρδ. (0-3 ά.α.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κιλελέρ*    9-0    9
2. Αστέρας Σταυρού    5-1    7
3. Εορδαϊκός*    5-2    6
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Αστέρας Καρδίτσας    5-6    6
5. Μαγνησιακός*    6-3    6
6. Μετέωρα*    0-6    1
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους.

 

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/6, 17:00)
Μαγνησιακός-Μετέωρα
Κιλελέρ-Αστέρας Καρδίτσας
Αστέρας Σταυρού-Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας
Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/6, 17:00)
Αστέρας Σταυρού-Κιλελέρ
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας-Μαγνησιακός
Μετέωρα-ΕΠΣ Γρεβενών (3-0 ά.α.)
Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Gallery άρθρου

{gallery}339966{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass