Στην 4άδα η Νίκη Μιχαήλ

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ Α.Σ. ΑΒΕΡΩΦ 2022

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2023 11:35

Η Νίκη Μιχαήλ (τερμάτισε 3η στον 2ο Όμιλο) συμπλήρωσε την 4άδα στο πρωτάθλημα Κ-12 της ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησε χθες στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του ΑΣ Αβέρωφ 2022/Μπαράζ (κατετάγη 1ος στον 3ο Όμιλο) με 3-0 (έχουν ήδη προκριθεί οι Π.Ο. Ελασσόνας, ΑΕΛ (1) και Ηρακλής Λάρισας).


Ο Σακκάς στο 29’ άνοιξε το σκορ για τους νικητές, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρακιτζόγλου, ο οποίος στο 42’ και 51’ έγραψε το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα. Ένα δοκάρι με τον Γκουρνέλη στο 46’ είχε η Νίκη Μιχαήλ.
Α.Σ. ΑΒΕΡΩΦ 2022/ΜΠΑΡΑΖ (Χρ. Μαστοροδήμος-Φ. Θεοχαρίδης): Κουκούδας, Ντάμπος, Πουρνάρας, Οικονόμου, Ντάτσιος, Λίτσιος, Πράπας, Ζέρβας, Αλίλι (Μπατζιανούλης, Μίσιος, Μαραμής, Πατρικιάδης, Ελίντιο, Στέφος, Τοπαλίδης).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Χρ. Αρχοντής): Χατζής, Γκουρνέλης, Προβίδας, Κατσίβελος, Αρχοντής, Τσιπλικιάρης, Καλογερόπουλος, Γκουτζιούδης, Μπατσίλας (Σακκάς, Κοτούμπας, Ρακιτζογλου, Μπασδέκης)

 

Ποδοσφαιρική πανδαισία για τους μικρούς άσους

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Ευχάριστο θέαμα και πολλά γκολ πρόσφεραν οι μικροί ποδοσφαιριστές σε τουρνουά που διοργάνωσαν Πελασγιώτιδα και Σμόλικας-Φαλανιακός. Στο τουρνουά της Πελασγιώτιδας, η αυλαία του οποίου πέφτει σήμερα και αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-8, Κ-10 και Κ-12, μετέχουν οι Αστραπή Ν.Π., Απόλλων Λάρισας, Δήμητρα Γιάννουλης, Πελασγιώτιδα, Ακαδ. Ολύμπικ, Νίκη Μιχαήλ και Λαρισαϊκός, ενώ στη Φαλάνη στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14 αγωνίστηκαν χθες οι Σμόλικας Φαλάνης, Φαλανιακός, Τύρναβος 2005 και ΑΕΛ. Οι λιλιπούτειοι άσοι εντυπωσίασαν με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των παρευρεθέντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass