Στους «4» Δήμητρα Γιάννουλης και Ηρακλής Λάρισας (1)

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-16 ΤΗΣ ΕΠΣΛ - ΣΗΜΕΡΑ (18:00, ΓΗΠ. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ) ΤΟ ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π. (1)-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 11:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μετά τους Αμπελόκηπους, Δήμητρα Γιάννουλης και Ηρακλής Λάρισας (1) εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος Κ-16 της ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Γιάννουλης επικράτησε της Αστραπής Ν.Π. (2) με 2-0, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας (1) νίκησε τον «ομόσταυλό» του Ηρακλή Λάρισας (2) με 5-0 αντίστοιχα.ΕΥΡΥ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ
Με το ευρύ 5-0 ο Ηρακλής Λάρισας (1) (που κατέκτησε την 1η θέση στον 2ο Όμιλο) επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας (2) (κατετάγη 3ος στον 3ο Όμιλο) και προχωρά στους «4» της διοργάνωσης.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μεσσής, Τσότσος, Κοτρούτσιος, Νταφόπουλος και Χ. Ζτούπης (με πέναλτι). Το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0.
Διαιτησία: Γκάγκας, Πουρουτίδης, Μπέη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος-Π. Καραναστάσης): Ζτούπης Χ., Ράπτης, Κοτρούτσιος, Αναγνώστου, Παπαγεωργίου, Κουφοζήσης, Πατσιαντζής, Κουτζαηλίας, Τσότσος, Νταφόπουλος, Μεσσής (Δρόσος, Δάσκαλος, Μπατρκούλης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (2) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος-Π. Καραναστάσης): Ντούμος, Αγγελής, Αλεβίζος, Ράμα, Κουκουράβας, Μπεκιάρης, Γεροστέργιος, Δελής, Παπαδόπουλος, Λιόβας, Καραπετσάνης.

 

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π. (2)    0
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    2
Στο β’ ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι στην Τερψιθέα που ανέδειξε νικήτρια τη Δήμητρα Γιάννουλης (τερμάτισε 2η στον 2ο Όμιλο) με 2-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας (2) (κατετάγη 1η στον 3ο Όμιλο).
Στο α’ μέρος η ομάδα της Αστραπής κινήθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στην επανάληψη η Δήμητρα αποδείχτηκε πιο ουσιαστική και κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη.
Το 1-0 πέτυχε στο 65’ ο Τάχος με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Τσαναχτίδης με δυνατό κοντινό σουτ.
Διαιτησία: Μπάλτζης, Στεργιακούλης, Μπέη.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (2) (Κ. Καλτσάς): Τασιούλης, Ζορμπάς, Τσαντιράκης, Βαΐου, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας, Νικολακούλης, Σακελλάρης, Σοφράς, Τσαγγαλάς, Σάκκας (Αλεξίου, Τσιότρας, Μπαμπανιάρης, Χριστοφορίδης, Αναστασίου).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοντογιάννης, Δαούλας Θ/Χ, Τσεκούρας, Μπλιάμπλιας, Αρσένης, Γκονέλας, Μανάκας, Αγγελακόπουλος, Τάχος, Τσαναχτσίδης, Δαούλας Θ/Γ (Φίκης, Φωτιάδης, Τζήκας, Μπομπόλας, Καρκατσέλας)


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ-16
Νίκη Μιχαήλ (2)-Αμπελόκηποι    1-2
Αστραπή Ν.Π. (2)-Δήμητρα Γιάνν.    0-2
Ηρακλής Λάρ. (1)-Ηρακλής Λάρ. (2)    
Αστραπή Ν.Π. (1)-Απόλλων Λάρ. (σήμερα, 18:00, γήπ. Τερψιθέας, με διαιτητές τους κ. Μπαλτζή, Στεργιακούλη και Καπρουσιούτη)

*Σήμερα εξάλλου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ-14 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης Α’ στις 18:00 η αναμέτρηση Πελασγιώτιδα-Ηρακλής Λάρισας. Οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι οι κ.κ. Ντελέζος Π., Αναγνωστόπουλος και Μπέη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass