ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η αγωνία χτυπάει …κόκκινο

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τέσσερις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League 2 και στον Α’ Ομιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, η αγωνία χτυπάει …κόκκινο για την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, η οποία δίνει πολύ σκληρή μάχη, μήπως μπορέσει και στο πάρα ένα, να παραμείνει στην κατηγορία.


Οι «κυανόλευκοι» μετά την ήττα στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη και πλέον οι ελπίδες μειώθηκαν, αλλά δεν εκμηδενίστηκαν.
Και επειδή ακόμη υπάρχουν, έστω και λιγοστές, το λαρισινό σωματείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και στο τέλος θα κάνει τον συνολικό απολογισμό και μακάρι να έχει θετικό πρόσημο. Καθοριστικής σημασίας είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στις 16.00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ματς το οποίο ο Ηρακλής πρέπει πάση θυσία να κερδίσει για να ελπίζει.
Η ομάδα των Σερρών έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και ο τεχνικός της Παύλος Δερμιτζάκης ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν ξεκινούσαν στο βασικό σχήμα.
Σε κάθε περίπτωση η λαρισινή ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και μακάρι να μπορέσει κάτι να πάρει.
Να σημειώσουμε πως ο Ηρακλής μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ, ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό και την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με τη Βέροια, ματς που ενδεχομένως κρίνει ποια από τις δύο ομάδες παραμείνει τελικά στην κατηγορία.
*Από αγωνιστικής πλευράς, για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης δεν υπολογίζει τον Λούκας Γκαρσία που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας και δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Αντίθετα, ο Δημήτρης Τασιούλης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, επανήλθε στις προπονήσεις και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Πανσερραϊκό.
Δεν υπολογίζεται για ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης Λίταινας, που είναι τιμωρημένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass