Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ 1-1

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 10:01

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο επαναληπτικός 2ος ημιτελικός του Champions League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00), στη ρεβάνς του 1-1.


Η ...εκδίκηση που ονειρεύεται η Σίτι είναι πολύ πιο «φρέσκια». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα τα ...γκρέμισε όλα σε ένα λεπτό στη Μαδρίτη, στον δεύτερο αγώνα, όταν δέχτηκε δύο γκολ από τον Ροντρίγκο (90’, 90’+1’), ενώ οι Άγγλοι είχαν την πρόκριση στα χέρια, έχοντας προηγηθεί με 1-0 μετά τη νίκη τους με 4-3 το Μάντσεστερ.
Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε μετατρέψει σε εφιάλτη το όνειρο της Σίτι στην παράταση (3-1) από το σημείο του πέναλτι και η Ρεάλ είχε ξεκινήσει τον δρόμο για το 14ο στέμμα της.
Αυτήν τη φορά και πάλι η Σίτι πήρε ένα μικρό πλεονέκτημα στο πρώτο παιχνίδι φέρνοντας ισοπαλία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (1-1), θα πρέπει όμως να κάνει κάτι καλύτερο εντός έδρας για να επιστρέψει στον τελικό και να κυνηγήσει το όνειρο των ιδιοκτητών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων να κερδίσει επιτέλους το Champions League, μετά την αποτυχία κόντρα στην Τσέλσι (1-0) το 2021.
Επιδιώκει επίσης το «τρεμπλ» που πέτυχε ήδη η Γιουνάιτεντ το 1999. Σχεδόν σίγουρη για τον τίτλο της Premier League, η Σίτι θα διεκδικήσει και το Κύπελλο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο τελικός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στο «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass