ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ

Νέο ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2014 21:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:25
           

 

   

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Εθνικής Ανδρών, Κλάουντιο Ρανιέρι.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν εκ νέου σήμερα, μετά το τετ α τετ που είχαν χθες στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία και την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στις έως τώρα διεξαχθείσες αναμετρήσεις του στην προκριματική φάση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Μιας πορείας που πόρρω απέχει από εκείνες των περασμένων ετών, όπως άλλωστε αυτό σαφώς αποτυπώνεται στο βαθμολογικό πίνακα του 6ου ομίλου, με τον πενιχρότατο απολογισμό τους μόλις ενός κερδισμένου βαθμού ύστερα από τρεις αναμετρήσεις.

Σαρρής και Ρανιέρι συμφώνησαν να μη λάβουν αποφάσεις εν θερμώ, ως εκ τούτου λοιπόν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε ο Ιταλός τεχνικός θα επανέλθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Σε εκείνη τη συνάντηση θα γίνει αναλυτική και διεξοδική συζήτηση για την Εθνική ομάδα. Στη συζήτηση θα τεθούν όλα τα θέματα που αφορούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με σκοπό να ληφθούν δραστικές αποφάσεις για την ανάταξη της εικόνας και τη βελτίωση της αγωνιστικής ταυτότητάς του ενόψει της συνέχειας στους προκριματικούς του Euro 2016 και στόχο να καλυφθεί, στο πλαίσιο του εφικτού, το χαμένο έδαφος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass