Ο Θ. Τζήλος στο ματς Παναθηναϊκός-Αρης

ΓΙΑ ΤΗ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2023 11:40

Στη 10η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League, τελευταία στη σεζόν που διεξάγεται αύριο Κυριακή (20:00), τα βλέμματα στρέφονται στην OPAP Arena, όπου η ΑΕΚ αναμένεται να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά και στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα κριθεί η τρίτη θέση.


Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές, αφού ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ δεν κατάφερε να βρει elite ρέφερι ή πρώτης κατηγορίας. Στο ντέρμπι λοιπόν της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η ΚΕΔ στέλνει τον διεθνή Άγγελο Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο να είναι στο VAR. Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με 4ο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.
Στο ΑΕΚ - Βόλος στην OPAP Arena ορίστηκε ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς, 4ος είναι ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος και Παπαδάκης. Τέλος, ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass