Εγραψε στο ...μπλοκάκι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης

*ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Η SUPER LEΑGUE 2;

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2023 12:58

Του Σωτ. Κέλλα

Το μπλοκάκι του τεχνικού της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτη Γκουτσίδη άρχισε να γεμίζει από σημειώσεις χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον αγώνα Κ-15 μεταξύ ΑΕΛ και Ολυμπιακού (1-2), καθώς ο προπονητής παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον συνεργάτη του Αλέξανδρο

Βεργώνη και κράτησε σημειώσεις για τέσσερις ποδοσφαιριστές, χωρίς να διαρρεύσει ποιοι είναι... Δεν αποκλείεται τη μεθεπόμενη βδομάδα δύο εξ αυτών να κάνουν προπόνηση με την ανδρική ομάδα.
Αυτό που σχολίασε είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και παίκτες εξελίξιμους.
Στο μεταξύ χθες η ομάδα προπονήθηκε κανονικά και η προπόνηση περιελάμβανε μεταξύ άλλων και οικογενειακό διπλό, όπου έγιναν πολλές δοκιμές.
Πρώτες ενδείξεις είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε άμυνα και επίθεση στον αγώνα της Κυριακής με τον Μακεδονικό. Σίγουρο θεωρείται ότι θα αγωνιστεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μαξιμένκο.
ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατηγορία υπάρχουν διαβουλεύσεις ότι το πρωτάθλημα θα διεξεχθεί την επόμενη χρονιά σε έναν όμιλο. Επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, ο μόνος τρόπος είναι να γίνει με νόμο του Κράτους. Η Πολιτεία δεν είναι αρνητική, όμως τώρα προέχουν οι εθνικές εκλογές και περιμένουν όλοι να δουν τι θα βγάλει η κάλπη.
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Το αρμόδιο όργανο της Super League 2 αποφάσισε την απαλλαγή της ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στη Νίκη Βόλου.
Αναλυτικά:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass