ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ:

Μπράβο στα παιδιά και στον Δημήτρη Τσέτσιλα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2023 12:15

Με τη λήξη του παιχνιδιού, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, κατέβηκε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Μικτής Κ-16 και τον προπονητή τους, τονίζοντας τα εξής: «Μπράβο στους ποδοσφαιριστές

και στον προπονητή τους Δημήτρη Τσέτσιλα, οι οποίοι μας κάνουν υπερήφανους με την πορεία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που διοργανώνει η ΕΠΟ. Απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που ήρθε στη Λάρισα για να παίξει ποδόσφαιρο, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη και προχωράμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μακάρι και στην Κρήτη να έχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα και θα παίξουμε χωρίς άγχος, διότι και ως εδώ που φτάσαμε, είναι ούτως η άλλως μια σημαντική επιτυχία».
*Στη φωτογραφία ο κ. Μπουχλαριώτης με τον ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα και τους διοικητικούς της ΕΠΣΝΛ Γιάννη Γκοτζαμάνη, Αργύρη Γκρίμπα, Γιάννη Έξαρχο, Κώστα Μερτζανίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass