Γλυκιά ήττα για τους άνδρες της ΕΑΛ

*ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2023 12:40

Με ήττα στην Κομοτηνή από τον τοπικό Μ.Γ.Γ.Σ.Α.Ε.Κ. ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας  του βόλεϊ, οι άνδρες της Ε.Α.Λ. Πήγασος.


Μια ήττα γλυκιά, αφού η ομάδα της Ε.Α.Λ. χρειαζόταν τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Α.Σ.Α. Έβρος - Α.Ο. Πανόραμα που διεξαγόταν την ίδια ώρα στο Σουφλί.
Οι Λαρισαίοι παίκτες, παρά την κούραση του ταξιδιού, μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά, διεκδικώντας αρχικά τα δύο σετ, αλλά και τη νίκη. Οι γηπεδούχοι όμως, παρόλο που ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι, δεν χαρίστηκαν και προηγήθηκαν με 1-0.
Παρόλα αυτά οι παίκτες του Λάμπρου Πράπα έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους, αφού στο δεύτερο σετ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην υποδοχή της ομάδας της Κομοτηνής και αποκτώντας μικρό προβάδισμα, το διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ και ισοφάρισαν σχετικά εύκολα σε 1-1.
Με τον ενθουσιασμό από την κατάκτηση του δευτέρου σετ και το πιεστικό σέρβις, συνέχισαν την καλή απόδοσή τους επικρατώντας και στο τρίτο με 22-25 και με το λήξη του βρέθηκε στο μέσον του γηπέδου όλη την αποστολή, ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την παραμονή στην κατηγορία. Στο επόμενο σετ, παρά το καλό ξεκίνημα, έκανε την εμφάνισή της η κούραση από την υπερπροσπάθεια, συν ότι η ομάδα της Κομοτηνής ανέβασε την απόδοσή της, αφού δεν ήθελε να κλείσει τη σεζόν με ήττα στην έδρα της. Έτσι επικράτησε με 25-21 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ.
Στο πέμπτο σετ οι γηπεδούχοι απέσπασαν από νωρίς διαφορά που ήταν δύσκολο να καλυφθεί από τους παίκτες της Ε.Α.Λ. παρά την προσπάθειά τους και φυσιολογικά επικράτησε με 15-9 και 3-2 σετ.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Τάσο Μωυσιάδη, που μετά από 32 χρόνια προσφοράς στον Σύλλογο, ξεκινώντας από τις ακαδημίες και προσφέροντας τα μέγιστα, αποφάσισε να σταματήσει την αγωνιστική του δραστηριότητα με μια μεγάλη επιτυχία.
Τα σετ: 25-21 (22’), 17-25 (25’), 22-25 (24’), 25-21 (22’), 15-9 (15’).
Ε.Α. Λάρισας: (Πράπας Λ.) Μωυσιάδης Α., Γερομίχαλος Α., Πανταζόπουλος Κ., Τσακάκης Π., Μαντάρας Κ., Μαγκούτης Γ., Παπαθανασίου Α., Μπαζιάνας Σ., Κωνσταντινίδης Κ., Δεληγιάννης Α., Πράπας Χ., Πηλίτσης Π. (λ).
*Αξίζει να αναφερθεί η άψογη φιλοξενία από τους ανθρώπους της ομάδας της Κομοτηνής, τους οποίους η ΕΑΛ και ευχαριστεί  θερμά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass