Αδικο το 0-0 του Ηρακλή Λάρισας χθες στην Ηγουμενίτσα

*ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ ΣΤΟ 84’ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2023 11:38

Άξιζε τη νίκη χθες το απόγευμα στο στάδιο της Ηγουμενίτσας ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος σε αγώνα της 24ης ημέρας στον Α’ Ομιλο της Super League 2, απέσπασε λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, που παρέμεινε για 4ο συνεχόμενο ματς αήττητος.
Το τελικό 0-0 αδικεί τους «κυανόλευκους» που ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και είχαν ευκαιρίες για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Μια προσπάθεια που συνεχίζεται και την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, ματς που θα γίνει πιθανότατα στη Φιλιππούπολη, η λαρισινή ομάδα θέλει πάση θυσία να κερδίσει το παιχνίδι και μετά από καιρό να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Το χθεσινό ήταν ένα δυνατό ματς και ο Ηρακλής πήγε πολύ καλά «διαβασμένος» και μόλις στο 3’, σε κοντινή κεφαλιά του Χατζή, ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού, απέκρουσε την μπάλα.
Επίσης στο 23’, σε σουτ του Συρεγγέλα έξω από την περιοχή, ο Τσιμόπουλος απέκρουσε στη γωνία του την μπάλα και απέτρεψε το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε παιχνίδι κέντρου και ο Ηρακλής με κεφαλιά του Συρεγγέλα στο 48’, είχε μια ακόμη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Εν συνεχεία δεν είχαμε κάτι το σημαντικό μέχρι το 84’, όπου ο Ηρακλής Λάρισας άγγιξε το 0-1. Σε παράλληλη σέντρα του Λεσάι, ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά από το σημείο του πέναλτι δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, ο αγώνας απέκτησε «τρελό» ρυθμό και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία και το 0-0 παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ Ο ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρισας Δημήτρης Τασιούλης, ο οποίος τραυματίστηκε στο 53’ και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, υπέστη διάστρεμμα και θα εκτιμηθεί σήμερα η κατάστασή του, από το ιατρικό τιμ της ομάδας.
ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Άγγιξε το άριστα ο διαιτητής κ. Άγγελος Μπακογιάννης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Χρήστο Νικολάου, Μαρίνο Μαραθωνίτη, όλοι από την Ένωση Αθηνών, ενώ 4ος ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Γιούργας από την Ένωση Κέρκυρας. Όλοι τους ήταν άψογοι και στο τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ τους συνεχάρη για την αντικειμενική διαιτησία τους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος, Τρομπούκης (46’ Οικονομίκος), Μαρτίνεζ (70’ Σάνι), Μίγγος (60’ Μπίκας), Πανταζέλος (60’ Λύγκας), Ρούσης (65’ Κουέβας), Κωνσταντίνου, Δρίτσας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Χατζής, Μπόσιο, Λούκας Γκαρσία, Τασιούλης (53’ λ.τ. Λεσάι), Κέρι (89’ Ζαφειρίου), Συρεγγέλας (76’ Κάσας).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Αψογη φιλοξενία
*ΚΑΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Για άψογη φιλοξενία και ρεσιτάλ διαιτησίας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επισημαίνει τα εξής: «Ο Ηρακλής Λάρισας παρότι ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να πάρει τη σημαντική αυτή νίκη και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την ομάδα του Θεσπρωτού.
Αυτό ίσως δίνει μεγαλύτερη αξία στα συγχαρητήρια που οφείλουμε να εκφράσουμε στη διαιτητική τετράδα του αγώνα (Μπακογιάννης Άγγελος, Νικολάου Χρήστος, Μαραθωνίτης Μαρίνος όλοι από τον Σύνδεσμο Αθηνών και 4ος ο Γιούργας Κων/νος από τον Σύνδεσμο Κέρκυρας), οι οποίοι είχαν ένα ρεσιτάλ διαιτησίας που μέχρι σήμερα δεν είχαμε γνωρίσει. Πολλά μπράβο σε όλους τους. Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή του Θεσπρωτού κο Ρότσα, για την άψογη φιλοξενία τους και το καθαρό παιχνίδι τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass