«Χάλκινος» ο τελευταίος χορός

ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2023 11:32

Γλυκόπικρη γεύση στον απόηχο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξήχθη στην Καλαμάτα, για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Λάρισας, με την κατάκτηση της 3ης πανελλήνιας νίκης στο σύνθετο του ensemble-ανσάμπλ στα προγράμματα με τα 5 σχοινιά και τις 5 μπάλες.


Παρόλο που η ομάδα στόχευε υψηλότερα τόσο στο ανσάμπλ όσο και στο team ranking, δυστυχώς ένας απρόοπτος τραυματισμός, μιας από τις βασικές της αθλήτριες, στέρησε άλλη μία θέση στο βάθρο και καλύτερες επιδόσεις για τις νεανίδες του Συλλόγου, Ευσταθίου Παρασκευή, Πορφυρίδου Ελένη, Κανιούρα Αγγελική, Κιούση Μαγδαληνή, Κατσαρού Ευθυμία και Καπλάνη Περσεφόνη.
Στο ατομικό, η επίλεκτη αθλήτρια Κανιούρα Αγγελική, κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην μπάλα με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα τελικά των οργάνων, ενώ κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό της κορδέλας και την 9η θέση στον αγώνα του σύνθετου ατομικού, με την αθλήτρια Κιούση Μαγδαληνή, παρά τον τραυματισμό της, να ακολουθεί στη 13η θέση και την Καρκαντού Στυλιανή να συμπληρώνει την πρώτη 20άδα.
Απολαυστική ήταν και η αθλήτρια Στεργίου Φανή όπου αγωνίστηκε στην μπάλα και τις κορίνες ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της βελτιωμένη.
*Η διοίκηση του Συλλόγου, συγχαίρει αθλήτριες και προπονήτριες κ. Πιτσίλκα Ε., Κανάκη Σ., Peremytko A. και ευχαριστεί τους γονείς για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν όλοι οι παράγοντες, καθώς οι αθλήτριες, εκτός από μια θέση στο βάθρο, εξασφάλισαν και τη μοριοδότησή τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass