Πολύωρη «φιέστα» για το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο στην Ελασσόνα

ΑΛΚΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ: ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ / ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2023 12:20

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Ήταν 7.16 το απόγευμα της Πέμπτης, τότε που ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός απένειμε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Λ. του 2023 στους αρχηγούς της ομάδας του ιστορικού Π.Ο. Ελασσόνας, Λεωνίδα Καραγκούνη και Γιάννη Μπούσια και στους ποδοσφαιριστές, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, απονομή που έδωσε και το έναυσμα για να ξεκινήσουν στην Ελασσόνα τα «πανηγύρια» για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου.

Λίγο αργότερα, στις 8.30 το βράδυ, η δικαιολογημένη «φιέστα» που κράτησε ώρες ξεκινούσε στο κέντρο της πόλης και στα «στέκια» της, τότε που η πόλη υποδεχόταν τους… και «με τη βούλα» κυπελλούχους του Νομού Λάρισας, μέσα σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα επευφημιών, ενθουσιασμού, χαράς, βεγγαλικών, χειροκροτημάτων και πανηγυρισμών και όχι μόνο από δεκάδες φιλάθλους, για τους «πρωταγωνιστές» ακόμη μιας μεγάλης επιτυχίας, για τα μέλη της υπό τον πρόεδρο της Άλκη Χατζηβασίλη διοίκησης του ιστορικού συλλόγου, το προπονητικό «τιμ» με τον Νίκο Φώλλα και τους συνεργάτες του και βέβαια για τους «μαχητές» ποδοσφαιριστές, που παρά την προσωρινή πρόσφατη απογοήτευσή τους από τη χαμένη φετινή «μάχη» της Γ΄ Εθνικής, έδειξαν «χαρακτήρα» και δικαιολογημένα όλοι τους τη φορά αυτή …«έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας». Ο πολυακουσμένος ύμνος του Π.Ο.Ε. ξανακουγόταν για αρκετά λεπτά και όλη η «οικογένεια» του Π.Ο.Ε. είχε γίνει μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά, μια «οικογένεια» που καμάρωνε για το νέο – κορυφαίο σε επίπεδο Νομού – επαναλαμβανόμενο «τρόπαιο» της ομάδας, που είχε μαζί της.
Η πανηγυρική ατμόσφαιρα και η δικαιολογημένη χαρά όλης της πόλης και του Δήμου Ελασσόνας… «πιστοποιήθηκε» μετά από λίγα λεπτά με τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, ενώ η διασκέδαση, τα πλατιά χαμόγελα και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν για πολλές ώρες σε κεντρικό καφέ – μπαρ.
Δεκάδες είναι τα συγχαρητήρια φορέων, συλλόγων και Ελασσονιτών (ντόπιων και απόδημων) για τη νέα επιτυχία της ομάδας.
Ενδεικτικές του κλίματος και του «αύριο» της Ελασσονίτικης ομάδας μετά τη νέα επιτυχία είναι οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Άλκη Χατζηβασίλη:
«Μετά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που ζήσαμε τόσο στο γήπεδο όσο και κατά την επιστροφή της αποστολής στην Ελασσόνα, αφιερώνουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου στους φιλάθλους της ομάδας που μας υποστήριξαν ολόψυχα και συμπαραστάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε, στο τέλος μιας χρονιάς που σίγουρα δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στον θεσμό του Κυπέλλου δημιουργούμε τη δική μας παράδοση με την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση, ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι είναι ουσιαστικά η τέταρτη για την ομάδα μας αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και την επιτυχία του 2011 που ήδη είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες επαναφοράς του ιστορικού ονόματος του Π.Ο. Ελασσόνας από την τότε διοίκηση μετά την συγχώνευση. Θα έχουμε και πάλι την ευθύνη να εκπροσωπήσουμε τον Νομό Λάρισας στην πανελλήνια διοργάνωση του Κυπέλλου, όπως το κάναμε επάξια και κατά τις δύο προηγούμενες συμμετοχές μας.
Τονίζω όμως ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν μας αποπροσανατολίζει από το γεγονός ότι δεν πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν η παραμονή της ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα, όπου θεωρούμε ότι ανήκει και πρέπει να αγωνίζεται ο Π.Ο.Ε. Με ηρεμία θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα που πρέπει να βρει και πάλι τον σύλλογό μας πρωταγωνιστή, όπως επιτάσσει η πλούσια ιστορία του.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας και όλα τα στελέχη της ομάδας για την συνολική τους προσπάθεια, έστω και με τα ανάμεικτα συναισθήματα που γευθήκαμε, και να τους ευχηθώ «καλό καλοκαίρι».
Για όλους μας ισχύει το ρητό «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς»».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, τον ιστορικό Π.Ο.Ε. για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Λ. 2023. Μας γεμίσατε υπερηφάνεια. Ευχαριστούμε!».
Πρώην δήμαρχος Ελασσόνας – επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου: «Πρόκειται για έναν ακόμη άθλο του ΠΟΕ, ο οποίος σηκώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Κύπελλο της ΕΠΣΛ, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους της Ελασσόνας. Μια τέτοια επιτυχία είναι απόρροια συνεπούς προσπάθειας, καθώς η ομάδα δεν κατέκτησε μόνο την κορυφή του τοπικού κυπέλλου, αλλά διατήρησε τα σκήπτρα για τρίτη συνεχή φορά. Δυστυχώς οι ανειλημμένες υποχρεώσεις μου, λόγω της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, δεν μου επέτρεψαν να είμαι στο γήπεδο.
Συγχαίρουμε τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση που κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή και να γράψουν ιστορία. Αυτή η νέα επιτυχία, τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν σε υψηλό επίπεδο, ώστε να βάλουν ακόμη μεγαλύτερους στόχους από εδώ και πέρα. Να είστε βέβαιοι πως σε αυτή τους την προσπάθεια θα μας βρουν συμπαραστάτες. Συγχαίρουμε επίσης και τους φιλάθλους, που έδωσαν βροντερό παρών και συνέβαλαν τα μέγιστα στη νέα επιτυχία του ΠΟΕ, που επικράτησε του ΑΟ Μαυροβουνίου με το επιβλητικό 4-0. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για νέες επιτυχίες».
Οι Κομματικές Οργανώσεις Ελασσόνας του ΚΚΕ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε., το προπονητικό team και το διοικητικό συμβούλιο για τη μεγάλη επιτυχία της τρίτης συνεχόμενης κατάκτησης του Κυπέλλου του Νομού Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass