Ποιοι μετέχουν στην Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2014 23:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:22

 

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας συγκροτείται Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, αποτελούμενη από τους εξής:

1. Σουλιώτη Γρηγόριο, Πολιτικό Μηχανικό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υδάτων Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Αθανασιάδου Δέσποινα,επίσης Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

2. Βάνη Γεώργιο, ειδικευόμενο ιατρό Γενικής Ιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Καλλιώρα Γεώργιο, ειδικευόμενο ιατρό ορθοπεδικής του ιδίου Νοσοκομείου.

3. Έναν εκπρόσωπο της αστυνομικής αρχής, και συγκεκριμένα:

α. Α' Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας: Τον Αστυνόμο Β' Μπαντή Αθανάσιο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υ/Α' Γιαταγάνα Δημήτριο.

β. Β' Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας: Τον Υ/Β' Κωστάκη Χρήστο  ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υ/Β' Νταφούλη Δημήτριο.

γ. Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας: Τον Υπαστυνόμο Α' Κουτσογιάννη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον ανθ/μο Ζαμπούνη Παντελή.

δ. Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων: Τον Α/Β Χαρισμανίδη Πρόδρομο , ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υ/Β Μπέτσικο Κωνσταντίνο .

ε. Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας: Τον Α/Β Μουταφίδη Πέτρο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υ/Α Παπαδάκη Ανδρέα.

στ. Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου: Τον Υ/Β' Σπανό Αθανάσιο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υπαρχιφύλακα Μαρογιάννη Δημήτριο.

ζ. Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου: Την Υ/Α' Στράτου Στυλιανή-Μαρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Υ/Β' Πατσιαούρα Γεώργιο.

η. Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς: Τον υπαστυνόμο Α' Κυρίτση Στυλιανό, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον ανθ/μο Λαδά Δημήτριο.

θ. Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης: Τον αστυνόμο Β' Κουλουκτσή Αρίσταρχο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον υπαστυνόμο Β' Μούτο Κωνσταντίνο.

4. Έναν εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και συγκεκριμένα: α. Περιοχή ευθύνης Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας: Τον πυραγό Λιάπη Ιωάννη του Αθανασίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον πυραγό Τσιφούτη Αχιλλέα του Δημητρίου.

β. Περιοχή ευθύνης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας: Τον πυραγό Τζιβή Δημήτριο του Μενελάου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον πυραγό Πάσχο Ιωάννη του Επίμαχου.

γ. Περιοχή ευθύνης Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς: Τον πυραγό Ζήση Γεώργιο του Δημητρίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον πυραγό Λιντέρη Αθανάσιο του Στυλιανού.

δ. Περιοχή ευθύνης Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων: Τον πυραγό Αλεξίου Γεώργιο του Αποστόλου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον υποπυραγό Σταφύλη Θεόδωρο του Γεωργίου.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Λιμνίδου Ελισάβετ του Ελευθερίου,  υπάλληλο της Διεύθυνσης Διοίκησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Ρήτα Παντελή του Δημητρίου, του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής , υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με την απόφασης για κάθε έλεγχο, η Επιτροπή συμπληρώνεται από έναν εκπρόσωπο της διοίκησης της επιθεωρούμενης αθλητικής εγκατάστασης ή του φορέα στον οποίο αυτή ανήκει, έναν εκπρόσωπο της αθλητικής ομοσπονδίας του κατά περίπτωση αθλήματος και έναν εκπρόσωπο της οικείας επαγγελματικής ένωσης, όταν στην αθλητική εγκατάσταση διεξάγονται και αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στην περίπτωση αθλητικής εγκατάστασης πολλαπλής χρήσης, οι εκπρόσωποι των δύο τελευταίων φορέων προέρχονται από το άθλημα με τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass