Ανάκτηση πλεονεκτήματος και πρόκριση στην Πόλη

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (20:45)

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2023 10:58

Μετά από συγκλονιστικές «μάχες», ανατροπές και εκπλήξεις στους δύο πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Euroleague, η αγωνία κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα, όταν διεξάγονται οι 3οι και οι 4οι αγώνες (εφόσον χρειαστεί) που μπορεί να κρίνουν τις τέσσερις φιναλίστ, για το φάιναλ φορ

του Κάουνας (19-21/5). Η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου ήταν ελληνική, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0 έναντι της Φενέρμπαχτσε, αλλά να βλέπει την 8η της regular season να κάνει το “break” στο ΣΕΦ και να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να πάρουν πίσω αυτό που τους «έκλεψε» η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και το σίγουρο είναι πως σήμερα (20:45) οι «ερυθρόλευκοι» θα... ματώσουν στα παρκέ της ULKER Arena για να κάνουν το 2-1, μπροστά στο τουρκικό κοινό που έκανε ανάρπαστα τα εισιτήρια και θα κάνει ό,τι μπορεί από τη δική του πλευρά για να το αποτρέψει. Ιδανικά, ο Ολυμπιακός θα πετύχει δύο νίκες μέσα στην Κωνσταντινούπολη και με 3-1 θα προκριθεί στο δεύτερο διαδοχικό φάιναλ φορ, 8ο τα τελευταία 15 χρόνια και 12ο στο σύνολο στην ιστορία του. Στον αντίποδα, η ομάδα της Τουρκίας συμμετείχε για τελευταία φορά σε φάιναλ φορ το 2019. Στα πέντε φάιναλ φορ που έχει συμμετάσχει έως σήμερα (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) κατέκτησε τον τίτλο μία φορά, το 2017, απέναντι στον Ολυμπιακό, μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με προπονητή τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον Κώστα Σλούκα να φορά τότε τη φανέλα της Φενέρ.
Οι σημερινοί αγώνες:
Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός, 20:45
Ζάλγκιρις Κάουνας-Μπαρτσελόνα, 20:00

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass