Πάλεψε αλλά έχασε ο Ηρακλής Λάρισας

*ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2023 12:20
Ο Φαρμάκης αποκρούει πέναλτι που εκτέλεσε ο Μέτσε Ο Φαρμάκης αποκρούει πέναλτι που εκτέλεσε ο Μέτσε

Φιλότιμα προσπάθησε ο Ηρακλής Λάρισας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου με σκορ 1-0.


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γρομητσάρης στο 9’. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηρακλή θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν σε μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Λούκας Γκαρσία, ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του από τρεις παίκτες που τον «κυνηγούσαν». Μάλιστα ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Ηρακλή, προς έκπληξη όλων.
Στο 32’ ο Ηρακλής έχει άλλη μία φάση που διαμαρτύρεται, όταν μέσα στην περιοχή, Κάσας αρχικά και Κέρι στη συνέχεια βρέθηκαν στο έδαφος, με τον ρέφερι που ήταν κοντά να συνεχίζει το ματς.
Στο 45’+1’ ο Σιαφά βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκη.
Στην επανάληψη και συγκριμένα στο 51’ ο Ολαϊσόλα «έσπασε» την μπάλα στον Μιράντα, αυτός από πλάγια και εντός περιοχής έκανε το σουτ το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στο 56’ ήταν η σειρά του Ολαϊσόλα να απειλήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Φαρμάκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.
Ένα λεπτό μετά ο Ηρακλής Λάρισας απείλησε με το σουτ του Κέρι να περνά λίγο άουτ από το τέρμα του Μπουργάνη. Τρία λεπτά μετά τη μία ώρα αγώνα ο Τζιώρας για τη Νίκη έπιασε δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο του Φαρμάκη, ενώ στο 65’ ο Παναγιωτίδης έβγαλε τον Κρητικό σε θέση τετ-α-τετ, με τον Φαρμάκη όμως να μπλοκάρει την μπάλα στο αδύναμο πλασέ του φορ της Νίκης.
Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και από βαθιά μπαλιά του Λούκας Γκαρσία στον Κάσας ο τελευταίος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 71’ το σουτ του Λούκας Γκαρσία.
Οι Βολιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 87’, με τον Μέτσε να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, αφού ο Φαρμάκης απέκρουσε με εξαιρετική προσπάθεια την μπάλα.
Κίτρινες: 27’ Τοπαλίδης, 55’ Μέτσε - 12’ Λούκας Γκαρσία, 81’ Γιαννίτσης, 87’ Χατζής.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κεχαγιάς (Κοζάνης), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Κολλιάκο (Αθηνών) και Νυδριώτη (Αθηνών), ενώ 4ος ήταν ο κ. Μέγας (Πιερίας).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Γρομητσάρης, Αναστασίου (62’ Τζιώρας), Ανδρέου (46’ Δεληζήσης), Τοπαλίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα (75’ λ.τ Κυριακίδης), Σιαφά (62’ Κάσσος), Μιράντα (62’ Κρητικός).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Κάσας (82’ Χριστίδης), Λούκας Γκαρσία, Κέρι (57’ Τασιούλης), Χατζής, Μπάμης (72’ Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (82’ Λεσάι), Καμπέρης, Μπόσιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass