Πανελλαδική κυριαρχία από τους Λαρισαίους τενίστες

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2023 12:10

Πανελλαδική κυριαρχία είχαμε από Λαρισαίους τενίστες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης για τις κατηγορίες 10-12-14-16-18 ετών.


Αναλυτικά:
Η Άννα Στάμου (Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος) στην κατηγορία Κ-18 κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο και τη μοριοδότηση για τα ΑΕΙ φτάνοντας στην 3η θέση στα διπλά μικτά.
Στα Αγόρια 16 ο Ανδρέας Μεσσής του ίδιου συλλόγου στέφθηκε πρωταθλητής στα μονά και φιναλίστ στα διπλά. Ο αθλητής Κωνσταντίνος Καρπούζας του Ο.Α. Μαγνησίας, που είναι «ομόσταυλός του» (προπονείται στην Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος), κατέκτησε τη 2η θέση στα μονά και στα διπλά μικτά, ενώ στα διπλά έφτασε ως τα ημιτελικά.
Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 14 ο Άλκης Μιχαλακόπουλος του Φοίβου Μιχαλόπουλου έκανε το νταμπλ, κατακτώντας την 1η θέση στα μονά και στα διπλά χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ στα μονά.
Ο Αλέξανδρος Νούλας κατέκτησε τον τίτλο των διπλών με συμπαίκτη τον Άλκη Μιχαλακόπουλο και την 4η θέση στα μονά χάνοντας από τον Άλκη στα ημιτελικά. Ο Ηλίας Αντζουλάκος έφτασε ως τον τελευταίο γύρο στα προκριματικά του πρωταθλήματος.
Ο Θησέας Σιδεράκος του Α.Σ. Ορφέα Λάρισας με συμπαίκτη τον Γακόπουλο Ραφαήλ του Πρωτέα Καστοριάς συνέχισαν το σερί των καλών εμφανίσεων, κατακτώντας την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα Κ-14 στα διπλά.
Πρώτη θέση κατέκτησε ο Σιδεράκος Απόλλωνας (Ορφέας Λάρισας) στα αγόρια κάτω των 10 ετών, ενώ αν αυτές οι επιτυχίες συνδυαστούν με τη διεθνή πορεία της Μιχαέλας Λάκη σημαίνει πως έχει φτάσει η Λάρισα να είναι στην κορυφή του ελληνικού τένις.
Να αναφέρουμε και μερικές ακόμα καλές εμφανίσεις Λαρισαίων τενιστών που ανήκουν στην Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος:
Ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου έφτασε ως τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό στα μονά.
Η Τζορτζίνα Μπεχλιβανίδου στα κορίτσια 16 προχώρησε ως τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.
Στην κατηγορία αγόρια 12 ο Ρήγας Καραΐσκος αγωνίστηκε ως τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.
Η Ιωάννα Μόζα στα κορίτσια κάτω των 10 ετών, ούσα και έναν χρόνο μικρότερη, ολοκλήρωσε μια πολύ επιτυχημένη πορεία φτάνοντας στις 16.
Η προπονητική ομάδα Άκης Αμούτζας, Αντωνία Κολοβού, Σπύρος Μπαλάφας, Λέανδρος Μισδραχής, Γιάννης Πενέκελης, Γιώργος Μόσχος και Ζωή Καφφέ, καθώς και όλοι οι αθλητές κι αθλήτριες που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας δείχνουν τη βοήθεια που προσφέρουν στους αθλητές και τις αθλήτριες του Φοίβου Μιχαλόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass