Δύο Λαρισαίες οδήγησαν τον Α.Ο. Σκοπέλου στη Β’ Εθνική!

*Η ΣΙΜΟΝΑ ΙΟΤΣΕΦ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΛΕΛΕΤΖΗ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2023 10:15

Ο Α.Ο. Σκοπέλου έγραψε ιστορία, καθώς με δύο Λαρισαίες στη σύνθεσή της, τη Σιμόνα Ιόβτσεφ και τη Γιώτα Λελετζά, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ανέβηκε στη Β’ εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, αφού κέρδισε στα μπαράζ ανόδου με 3-0 σετ όλους τους αντιπάλους: Γ.Σ.

Βόλου, Αναγέννηση Λιβαδειάς και Άμιλλα Τρικάλων.
Ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Τσακάλης δήλωσε για την επιτυχία της ομάδας του τα εξής: «Από το 2011 που ξεκινούσα να δημιουργήσω μια ομάδα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα ζήσω αυτά τα συναισθήματα. Συναισθήματα που δεν αγοράζονται με όλα τα χρήματα του κόσμου! Ζητώ συγγνώμη που μπορεί να κουράσω λίγο, αλλά θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη φετινή μου αθλητική οικογένεια και λέω φετινή, γιατί για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα αυτά τα 12 χρόνια σε αυτήν την ομάδα έχουν αγωνιστεί πάνω από 60-70 κορίτσια, που πάνω τους στηρίχτηκε όλο αυτό το «ταξίδι»».
Έκανε σχόλια και για τις δύο Λαρισαίες παίκτριες για τις οποίες είπε τα ακόλουθα:
Σιμόνα Ιόφτσεφ (πασαδόρος): «Αθλήτρια στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ χρόνια, ήρθε και έδωσε σιγουριά στη νευραλγική θέση της πάσας. Φαίνεται λίγο σνομπ, αλλά αν τη γνωρίσεις καταλαβαίνεις τι τρελοκομείο είναι... Με την καλή πάντα έννοια! Την ευχαριστώ ιδιαίτερα, γιατί στο Final Four έδωσε το «παρών» με σοβαρό τραυματισμό και αγνοώντας τους γιατρούς που της λέγανε να μην αγωνιστεί!».
Λελετζή Γιώτα (ακραία-λίμπερο): «Το άλλο μισό της Σιμόνας. Αυτές πάνε σχεδόν πακέτο. Απίστευτη αθλήτρια, με υποδοχή και άμυνα, σεμινάριο για όλα τις νέες αθλήτριές μας. Γελαστός άνθρωπος που τράβηξε όλο το ζόρι από το φετινό άγχος μου, καθώς αυτή ζάλιζα για τα διαδικαστικά των μετακινήσεών τους. Πραγματικά σε ευχαριστώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass