Διεξάγεται σήμερα ο 5ος Ορεινός αγώνας «Kissavos Marathon Race»

ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2023 9:46

Διεξάγεται σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου στην Αγιά ο 5ος Ορεινός Αγώνας KISSAVOS MARATHON RACE «Ευάγγελος Κουμπάρος» που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς.


Οι διαδρομές του αγώνα είναι τέσσερις: 1η διαδρομή 40 χλμ., 2η διαδρομή 21 χλμ., 3η διαδρομή 12 χλμ. και 4η διαδρομή 1.500 μέτρα. Αφετηρία και τερματισμός είναι η πλατεία της Αγιάς. Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα 1.500 μέτρων στη διαδρομή Μεταξοχώρι – Αγιά με εκκίνηση στο Μεταξοχώρι.
Οι διαδρομές του αγώνα «πατάνε» πάνω σε παραδοσιακά μονοπάτια του Κισσάβου που ένωναν κατά το παρελθόν τους οικισμούς μεταξύ τους και με την κωμόπολη της Αγιάς. Θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν και κύπελλα στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας. Επίσης, πέρα από το αθλητικό γεγονός, στην πλατεία της Αγιάς θα στηθεί μια αθλητική γιορτή με την προσφορά μήλων και άλλων τοπικών εδεσμάτων που θα ετοιμάσει ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass