K-14

Μόνη στην κορυφή η ΑΕΛ (1)

Νίκησε τη Δήμητρα Γιάννουλης με 4-0 στον 1ο Ομιλο

Δημοσίευση: 30 Απρ 2023 23:20

Νίκη που τη διατηρεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Κ-14 πέτυχε η ΑΕΛ (1) με 4-0 επί της Δήμητρας Γιάννουλης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και έφτασαν δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζάρτα.
Το 1-0 έγινε με το πλασέ του Τζάρτα στο 10’, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου και πάσα του Τσιανάβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Στο 44’ και πάλι ο Τζάρτας επιχείρησε σέντρα, η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 53’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Βασιλείου.
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αμίτσας, Αγραφιώτης, Παλλίδης, Φετβατζής, Μπακογιάννης, Βασιλείου, Αναγνώστου, Τζήμας, Τσιανάβας, Τζάρτας (Χρυσόπουλος, Γελατζόπουλος, Μάργαρης, Σφόρτσας).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ι. Μπαμπάλης): Κόκκας, Γκανάβας, Ζερδαλής, Μπλιάμπλιας, Καλογιάννης Κ., Καλογιάννης Ηλ., Κεντρούλης, Ζήδρος, Αβδουλάς, Τσαλκιτζάκος, Δαούλας (Παλάντζας, Χατζής, Μαλαβιέζος, Σανταγιάννης, Σταμάτης, Αντωνόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass