Moto GP

Συναρπαστική μάχη στην πίστα της Jerez

Εξω ο Marquez, μεσα ο Pedrosa

Δημοσίευση: 30 Απρ 2023 11:00

Τα MotoGP επιστρέφουν σε ευρωπαϊκό έδαφος για το 4ο Grand Prix της χρονιάς. Η Ισπανία, και η πίστα της Jerez μας έχουν χαρίσει μερικούς απίστευτους αγώνες ανά τα χρόνια και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα σβήσουν τα φώτα και φέτος. Ο Enea Bastianini φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί και πάλι με την Ducati Lenovo Team, την ίδια ώρα που ο Marc Marquez θα χάσει ακόμα έναν αγώνα, αφού δεν έχει αναρρώσει ακόμη από το κάταγμα στο χέρι του.

Τη θέση του για τον αγώνα στην Jerez θα πάρει ο εργοστασιακός αναβάτης της Honda στo World SBK, Iker Lecuona. Στις δηλώσεις που έκανε ο Marc Marquez ήταν κατηγορηματικός. «Έκανα τρεις διαφορετικές ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη που μας πέρασε και οι τρεις ιατρικές ομάδες μου είπαν ότι είναι μεγάλο ρίσκο το να τρέξω, σε αυτό το στάδιο ανάρρωσης του κόκαλου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του αντίχειρα. Αν τραυματιστώ και πάλι εκεί, θα πρέπει ουσιαστικά να τελειώσει η καριέρα μου», είπε και έδειξε ακριβώς πού βρίσκεται αυτό το σημείο του χεριού του. «Όταν τρεις γιατροί μου λένε αυτό το πράγμα, πρέπει να το ακούσω, παρά το ότι έχασα τρεις αγώνες που μου αρέσουν πολύ. Εδώ το Ισπανικό GP είναι σημαντικό και για τους χορηγούς μου, αλλά προτίμησα να ακολουθήσω τη λογική».
Ο Dani Pedrosa θα αγωνιστεί στο Ισπανικό GP του 2023 στη Χερέθ και θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του από τότε που «συνταξιοδοτήθηκε» από το MotoGP. Ο Dani Pedrosa θα αγωνιστεί ξανά στο MotoGP, ως μπαλαντέρ με την KTM στο πλαίσιο του Ισπανικού Grand Prix. Ο Pedrosa, αποσύρθηκε από τους αγώνες στην κορυφαία κατηγορία το 2018, αλλά συνέχισε να συνδέεται με αυτή, σαν οδηγός δοκιμών στην KTM. Σήμερα λοιπόν Warm-Up: 11:45 - 11:55 και μετά αγώνας: 16:00 και περιμένουμε να δούμε μία πολύ πολύ σκληρή μάχη στην ισπανική πίστα ειδικά στην τελευταία περιβόητη στροφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass