ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ο Νέστορας Κόμματος στον Ερμή Αγιάς !

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2014 13:09 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:21

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΘ

 

Του Κ. Γκιάστα

 

Μια μεταγραφή που προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στους κύκλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (εκεί που χθες εκδόθηκε το δελτίου του) έκανε ο Ερμής Αγιάς καθώς απέκτησε τον Νέστορα Κόμματο σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε». Έναν παίκτη που στα 37 του θα αποτελέσει πραγματική διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Με αυτήν την κίνηση (έκλεισε για δύο χρόνια πιθανότατα) ο Ερμής Αγιάς ανεβάζει τον  πήχη πολύ ψηλά και ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική γίνεται μονόδρομος.

Ο Κόμματος (τον οποίο ζήτησε πέρυσι η ΑΕΛ αλλά δεν τα βρήκαν στα οικονομικά ανταλλάγματα) έκανε τα πρώτα του βήματα από τον Περσέα και μετά στον ΓΣΛ. Το 2000 πήγε στον Μακεδονικό, κατόπιν στον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο και από εκεί στον Αρη. Κατά την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, ως παίκτης του Αρη Θεσσαλονίκης, ο Κόμματος ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με μέσο όρο 21 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ την ίδια χρονιά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Ελληνικού All-Star Game.

Είναι ο πρώτος Ελληνας καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στην ισραηλινή ομάδα της Μακάμπι, του Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2005. Αγωνίστηκε επίσης σε Ιταλία και Ισπανία, στις Φορτιτούντο και Κάχα Σαν Φερνάντο, ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου 2007 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη ρωσική Λοκομοτίβ Ροστόφ.

To Φεβρουάριο του 2008 ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του καλαθοσφαιριστή με τη ρωσική[2] ομάδα, κοινή συναινέσει, για "λόγους υγείας". Την περίοδο 2008-2009 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα της ΑΕΛ και μετά ΓΣ Ολύμπια, Μαρούσι, Μερσίν (Τουρκία), Παλλακανέστρο Σαντιμο (Ιταλία), Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Κολοσσός Ρόδου. Τον τελευταίο μήνα προπονούταν στην Αγιά με τον Ερμή και οι σχέσεις του με τον τεχνικό Γρηγόρη Γιασάρη είναι άψογες. Φυσικά τον σημαντικότερο ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε ο πρόεδρος του Ερμή, Θοδωρής Ριζούλης που δείχνει μεγάλη αγάπη για το άθλημα και την ομάδα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass