ΑΕΛ: Σε τέσσερις αγώνες κρίνονται όλα...

*Π. ΘΕΟΛΟΓΟΥ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2023 12:10

Την Κυριακή στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά από κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα με τρία διαδοχικά παιχνίδια, δύο εκτός και ένα εντός. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει εκτός έδρας αρχικά τον Ηρακλή, στη συνέχεια εντός τον Πανσερραϊκό και μετά εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Β’. Τρεις αντιπάλους τους οποίους δεν κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο.


Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει καταφέρει να αποσπάσει καλή ψυχολογία με την επιστροφή Γκουτσίδη, κάνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ και προχθές στην Ηγουμενίτσα, παρότι δεν έπαιξε πολύ καλά, πήρε τη νίκη επί του Θεσπρωτού με 2-0.
Στον συγκεκριμένο αγώνα βρέθηκε προχθές και ένας πρώην παίκτης της λαρισινής ομάδας, ο 32χρονος Παντελής Θεολόγου, που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ την περσινή περίοδο και κατάγεται από την Ηγουμενίτσα.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» είπε τα εξής για την αναμέτρηση: «Η ΑΕΛ με την επιστροφή του Παναγιώτη Γκουτσίδη προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ελπίδα για την άνοδο και φάνηκε στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Νομίζω ότι στην ερχόμενη τετράδα παιχνιδιών θα κριθούν τα πάντα για τη λαρισινή ομάδα. Εκεί θα ξεκαθαρίσει η άνοδος».
Χθες το πρόγραμμα προπόνησης ήταν χαλαρό και οι παίκτες αφοσιώθηκαν περισσότερο στο να παρακολουθήσουν βίντεο με παιχνίδια του Αλμωπού Αριδαίας.
Σχετικά με τα προβλήματα, ο προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Μαξιμένκο, Θεοδωρόπουλο και Μιλτιάδη.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, ο Χάρης Ηλιάδης και ο Νίκος Γκοτζαμανίδης. Στο όριο με έξι κίτρινες κάρτες είναι ο Χάρης Ηλιάδης και την επόμενη φορά που θα «κιτρινιστεί» θα χάσει δύο αγώνες, ενώ τρεις έχουν ο Μάρκος Νίνο, ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, ο Δημήτρης Θωμαΐδης, ο Νίκος Γκοτζαμανίδης και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Χάρης Ηλιάδης 6, Κώστας Πλέγας 5, Αμέτ Κοσονού 4, Μάρκος Νίνο, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, Δημήτρης Θωμαΐδης, Νίκος Γκοτζαμανίδης 3, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Πέτρος Καλουτσικίδης 2, Μάριος Ογκμπόε, Γιώργος Μαϊδανός, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Μαξίμ Μαξιμένκο, Στέφανος Σουλούκος 1.

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass