Στην Τσαριτσάνη κρίνεται το πρώτο εισιτήριο

ΣΗΜΕΡΑ Ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ -ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (17:00) *ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ.

Δημοσίευση: 19 Απρ 2023 11:16

Με δύο ημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα (17:00) το Κύπελλο ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα στην Τσαριτσάνη (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας») ο Οικονόμος υποδέχεται το Μαυροβούνι στη ρεβάνς του 1-1, με το οποίο είχε τελειώσει ο α’ ημιτελικός στο γήπεδο Μαυροβουνίου στις 29 Μαρτίου.


Η πρόκριση είναι ανοιχτή και για τις δύο ομάδες και επειδή δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας τέρματος σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος με οποιοδήποτε σκορ στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής που θα διεκδικήσει στον τελικό το φετινό τρόπαιο.
Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Τσαριτσάνης προηγήθηκε στο σκορ στο 59’ με το συρτό σουτ του Γανού, ενώ η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+3’), από τον Δ. Μπάγκα μετά από κόρνερ του Πράπα.
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό για τρίτη φορά στην ιστορία του, έχει ήδη ένα κύπελλο στην τροποαιοθήκη του, το οποίο κατέκτησε τη σεζόν 2017-18 κερδίζοντας τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0, ενώ για το Μαυροβούνι η συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα είναι η πρώτη στην ιστορία του.
ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο γήπεδο Ελασσόνας ο Π.Ο.Ε. υποδέχεται την ίδια ώρα τον Αχιλλέα Φαρσάλων στον α’ ημιτελικό.
Οι γηπεδούχοι είναι οι νικητές των δύο τελευταίων τελικών του θεσμού το 2019 και το 2022, με δεδομένο ότι τις περιόδους 2019-20 και 2020-21 δεν διεξήχθησαν τελικοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ο Π.Ο.Ε. τη σεζόν 2018-19 κέρδισε τον Δαμασιακό με 7-6 στα πέναλτι (0-0 κ.α., παρ.) και τη σεζόν 2021-22 τον Ηρακλή Λάρισας με 9-8 πέν. (0-0 κ.α., παρ.). Μάλιστα, στον τελευταίο τελικό εκτελέστηκαν συνολικά 20 πέναλτι.
Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι μία από τις δύο ομάδες (σ.σ. η άλλη είναι ο Απόλλων Λάρισας) που μετρά τους περισσότερους τίτλους στον θεσμό, ήτοι 7 κύπελλα (ακολουθεί ο Ηρακλής Χάλκης με πέντε).  Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (17:00) και οι διαιτητές που ορίστηκαν (σε παρένθεση οι παρατηρητές αγώνα):
ΠΟΕ-Αχιλλέας Φ.: Αντωνίου, Δεδικούσης, Νάκας (Κοτούμπας)
Οικονόμος-Μαυροβούνι (1-1, σκορ α’ αγώνα): Στάικος, Βαλιώτης Θ., Δίχρης (Γκογκολέτσιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass